ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Просто, смачно, корисно: рецепт рибних тефтелей у вершковій заправці

Рецепти 15:21 - 24 квітня 2024

Використовуйте будь-яку білу морську рибу

Просто, смачно, корисно: рецепт рибних тефтелей у вершковій заправці

Рецепт рибних тефтелей / Фото: Freepik

Ця страва смакуватиме як гарячою, так і холодною.

Вам знадобиться:

  • 700 г розмороженого філе білої риби
  • 2 яйця
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 50 г холодного вершкового масла
  • 400 г вершків 10%
  • 200 г твердого сиру
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Рибу поріжте на шматочки, вийміть кісточки та пропустіть через м'ясорубку.
  2. До фаршу додайте яйця, сіль, перець, натерте на крупну терку вершкове масло та панірувальні сухарі. Все ретельно перемішайте. Вершкове масло повинно розподілитися по всьому фаршу.
  3. Сформуйте невеликі тефтелі. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
  4. Випікайте в розігрітій духовці 5 хвилин. Дістаньте з духовки та знизьте температуру до 180 градусів.
  5. Зробіть заливку. Для цього натріть твердий сир. В миску влийте вершки, додайте на смак сіль, перець і додайте сир.
  6. Перекладіть тефтелі у форму для випікання і залийте. Зверху рівномірно розподіліть сир.
  7. Поставте випікатись ще на 20 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих пиріжків з яйцем та цибулею.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин