Просто, смачно, корисно: рецепт рибних тефтелей у вершковій заправці
Використовуйте будь-яку білу морську рибу

Рецепт рибних тефтелей / Фото: Freepik
Ця страва смакуватиме як гарячою, так і холодною.
Вам знадобиться:
- 700 г розмороженого філе білої риби
- 2 яйця
- 100 г панірувальних сухарів
- 50 г холодного вершкового масла
- 400 г вершків 10%
- 200 г твердого сиру
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Рибу поріжте на шматочки, вийміть кісточки та пропустіть через м'ясорубку.
- До фаршу додайте яйця, сіль, перець, натерте на крупну терку вершкове масло та панірувальні сухарі. Все ретельно перемішайте. Вершкове масло повинно розподілитися по всьому фаршу.
- Сформуйте невеликі тефтелі. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте в розігрітій духовці 5 хвилин. Дістаньте з духовки та знизьте температуру до 180 градусів.
- Зробіть заливку. Для цього натріть твердий сир. В миску влийте вершки, додайте на смак сіль, перець і додайте сир.
- Перекладіть тефтелі у форму для випікання і залийте. Зверху рівномірно розподіліть сир.
- Поставте випікатись ще на 20 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих пиріжків з яйцем та цибулею.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні