ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Відчуйте хвилю успіху: рецепт оладок, які завжди виходять пишними

Рецепти 18:17 - 24 квітня 2024

Всі будуть у захваті

Відчуйте хвилю успіху: рецепт оладок, які завжди виходять пишними

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись

Кожна хазяйка мріє, щоб оладки виходили пишними та гарними. Ми пропонуємо вам рецепт, за яким все так і буде.

Що треба:

  • борошно — 350-400 г.
  • яйце — 1 шт.
  • молоко — 500 мл.
  • дріжджі сухі — 1 ч.л.
  • цукор — за смаком та віком
  • сіль — 0,5 ч.л.
  • олія для смаження

Приготування:

Молоко підігрійте до теплого стану і перелийте у велику миску. Додайте 1 ложку цукру і дріжджі, перемішайте вінчиком, накрийте рушником і поставте в тепле місце на 10-15 хвилин.

Тим часом збийте вінчиком яйце. Додайте в молоко яйце, сіль, цукор, що залишився, і борошно. Добре перемішайте до отримання однорідного густого тіста. Накрийте миску і залиште на 1-1,5 години, щоб тісто добре підйшло.

Розігрійте на сковороді олію, викладіть ложкою на сковороду оладки та обсмажте їх із двох боків до готовності.

Раніше ми писали, як приготувати феттучіне з курячим філе та зеленим горошком.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин