Відчуйте хвилю успіху: рецепт оладок, які завжди виходять пишними
Всі будуть у захваті

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись
Кожна хазяйка мріє, щоб оладки виходили пишними та гарними. Ми пропонуємо вам рецепт, за яким все так і буде.
Що треба:
- борошно — 350-400 г.
- яйце — 1 шт.
- молоко — 500 мл.
- дріжджі сухі — 1 ч.л.
- цукор — за смаком та віком
- сіль — 0,5 ч.л.
- олія для смаження
Приготування:
Молоко підігрійте до теплого стану і перелийте у велику миску. Додайте 1 ложку цукру і дріжджі, перемішайте вінчиком, накрийте рушником і поставте в тепле місце на 10-15 хвилин.
Тим часом збийте вінчиком яйце. Додайте в молоко яйце, сіль, цукор, що залишився, і борошно. Добре перемішайте до отримання однорідного густого тіста. Накрийте миску і залиште на 1-1,5 години, щоб тісто добре підйшло.
Розігрійте на сковороді олію, викладіть ложкою на сковороду оладки та обсмажте їх із двох боків до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати феттучіне з курячим філе та зеленим горошком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!