Приготуйте пікантний обід: томатний суп із копченою грудинкою
З цією стравою добре поєднуються сухарики

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Цей супчик має цікавий смак. Він дуже подобається у періоди, коли здається, що нічого не хочеться.
Що треба:
- 1 л томатного соку
- 150 г копченої грудинки
- 1 ст. л. рослинного масла
- 1 цибулина
- 2 черешка селери
- 0,5 склянки рису
- зелень петрушки
- сіль, чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Наріжте півкільцями цибулю. Селеру і зелень петрушки подрібніть. Грудинку наріжте маленькими плоскими прямокутниками. Обсмажте грудку в казані. Для цього достатньо буде 6 хвилин. Додайте цибулю та зелень і готуйте ще 6 хвилин.
Промийте рис і всипте в казан. Додати томатний сік. Закрийте кришкою та готуйте 30 хвилин. У готовий суп додайте зелень петрушки, сіль та перець за смаком. У тарілку можна всипати сухарики із улюбленим смаком.
Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці-котлети під смачним соусом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!