Швидко та смачно: готуємо весняну закуску із спаржі
Така страва підходить як на простий перекус так і на святковий стіл

Готуємо спаржу з беконом/Фото: кадр з відео
Спаржа — такий продукт, який не потребує багатьох доповнень, адже вона смачна сама по собі. Пропонуємо приготувати її з беконом, який підкреслить смак спаржі.
Спаржа з беконом — ідеальне поєднання гострого та солодкого в одній страві. Ви можете переконатися самі, що ця закуска — чудове рішення для будь-якого свята чи простого перекусу.
Рецепт спаржі з беконом: інгредієнти
- Спаржа – 200 г
- Бекон – 100 г
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування спаржі з беконом:
- Закип'ятіть воду, підсоліть, покладіть спаржу, доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини на середньому вогні. Потім дістаньте з води і трішки охолодіть.
- Розкладіть слайси бекону і загорніть в кожний по дві спаржі таким чином, щоб її кінчики виглядали з обох сторін.
- Складіть спаржу в беконі на деко так, щоб край бекону був внизу. Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин, поки на беконі не з’явиться рум’яна скоринка.
Раніше ми ділилися рецептом чипсів з лаваша. Ця закуска розлітатиметься зі столу за лічені хвилини.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні