ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидко та смачно: готуємо весняну закуску із спаржі

Рецепти 20:56 - 30 квітня 2024

Така страва підходить як на простий перекус так і на святковий стіл

Готуємо спаржу з беконом/Фото: кадр з відео

Готуємо спаржу з беконом/Фото: кадр з відео

Спаржа — такий продукт, який не потребує багатьох доповнень, адже вона смачна сама по собі. Пропонуємо приготувати її з беконом, який підкреслить смак спаржі.

Спаржа з ​​беконом — ідеальне поєднання гострого та солодкого в одній страві. Ви можете переконатися самі, що ця закуска — чудове рішення для будь-якого свята чи простого перекусу.

Рецепт спаржі з беконом: інгредієнти

  • Спаржа – 200 г
  • Бекон – 100 г
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування спаржі з беконом:

  1. Закип'ятіть воду, підсоліть, покладіть спаржу, доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини на середньому вогні. Потім дістаньте з води і трішки охолодіть.
  2. Розкладіть слайси бекону і загорніть в кожний по дві спаржі таким чином, щоб її кінчики виглядали з обох сторін.
  3. Складіть спаржу в беконі на деко так, щоб край бекону був внизу. Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин, поки на беконі не з’явиться рум’яна скоринка.

Раніше ми ділилися рецептом чипсів з лаваша. Ця закуска розлітатиметься зі столу за лічені хвилини.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин