Великодня насолода всього за 10 хвилин: рецепт сирної паски з шоколадом
Ідеальний рецепт для святкового столу

Рецепт сирної паски з шоколадом/Фото: modistas
Цей спосіб приготування сирної паски не вимагає заварювання та іншої термічної обробки. Достатньо просто змішати всі інгредієнти, викласти у форму та залишити охолоджуватися.
Інгредієнти:
- кисломолочний сир 500 г
- мʼяке вершкове масло 100 г
- цукрова пудра 100 г
- ванільний цукор 10 г
- сметана 100 г
- плитка молочного шоколаду (60 г)
- плитка чорного шоколаду (60 г)
Для декору шоколад та горішки в шоколаді (або за бажанням).
Приготування:
1. Зʼєднуємо сир, сметану, цукрову пудру, ванільний цукор, вершкове масло. Перебиваємо до однорідного стану.
2. Ділимо на три рівні частини. Одну залишаємо чистою. У дві інші додаємо розтоплений чорний та молочний шоколад (окремо в кожну).
3. Форму застилаємо марлею складеною у 2-3 рази.
4. По черзі додаємо кожен шар. Спочатку білу частину, потім молочну, а на верх чорну.
5. Накриваємо марлею зверху. Кладемо щось важке (в міру), і залишаємо в холодильнику на ніч.
6. Обережно дістаємо і прикрашаємо за смаком. Смачного.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт шоколадних яєць до Великодня.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!