ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Для тих, хто не любить довго готувати: лінива лазанья з лаваша

Рецепти 10:57 - 02 травня 2024

Ця страва стане чудовим обідом чи вечерею

Для тих, хто не любить довго готувати: лінива лазанья з лаваша

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний

Лазанья манить своєю соковитістю та м’яким смаком. Її можна зробити, використовуючи звичайний лаваш.

Що треба:

  • лист тонкого лаваша - 3 шт
  • цибуля - 1 шт
  • молоко - 200 мл
  • помідор- 6-8 шт
  • вершкове масло - 80 г
  • борошно - 2 ст. л.
  • моцарела - 150-200 г
  • спеціі

Приготування:

Наріжте мілко цибульку. На розігріту сковорідку викладіть фарш та цибулю і потушкуйте. При цьому постійно розбивайте грудки фаршу.

Натріть томати на тертку. Додайте до фаршу із цибулькою і продовжуйте тушкувати пару хвилин.

Обсмажте борошно до золотистого кольору. Додайте до нього масло і швидко перемішайте, щоб не утворилися грудочки. Додайте молоко і варіть до загустіння.

Виріжте листи лавашу під свою форму для запікання. Складіть лазанью у такому порядку: лаваш, фарш, соус-лаваш-фарш-соус-лаваш- сир. Накрийте форму фольгою та запікайте 45 хв при 180*. Потім зніміть фольгу та допечіть ще 5-10 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати омлет з м’яким сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин