Для тих, хто не любить довго готувати: лінива лазанья з лаваша
Ця страва стане чудовим обідом чи вечерею

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Лазанья манить своєю соковитістю та м’яким смаком. Її можна зробити, використовуючи звичайний лаваш.
Що треба:
- лист тонкого лаваша - 3 шт
- цибуля - 1 шт
- молоко - 200 мл
- помідор- 6-8 шт
- вершкове масло - 80 г
- борошно - 2 ст. л.
- моцарела - 150-200 г
- спеціі
Приготування:
Наріжте мілко цибульку. На розігріту сковорідку викладіть фарш та цибулю і потушкуйте. При цьому постійно розбивайте грудки фаршу.
Натріть томати на тертку. Додайте до фаршу із цибулькою і продовжуйте тушкувати пару хвилин.
Обсмажте борошно до золотистого кольору. Додайте до нього масло і швидко перемішайте, щоб не утворилися грудочки. Додайте молоко і варіть до загустіння.
Виріжте листи лавашу під свою форму для запікання. Складіть лазанью у такому порядку: лаваш, фарш, соус-лаваш-фарш-соус-лаваш- сир. Накрийте форму фольгою та запікайте 45 хв при 180*. Потім зніміть фольгу та допечіть ще 5-10 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати омлет з м’яким сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!