ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Запашний рис з куркою в духовці — ця страва може стати гарячою принадою святкового столу

Рецепти 16:51 - 03 травня 2024

Легка та смачна їжа

Запашний рис з куркою в духовці — ця страва може стати гарячою принадою святкового столу

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний

Рис, запечений таким чином, виходить розсипчастий та духмяний.

Що треба:

курячі стегна (гомілки) 300г;

рис пропарений - 80г;

цибуля - 50г;

морква - 100г;

олія - 1 ч.л.;

спеції

Приготування:

Помийте курку, посоліть та посипте спеціями. Цибулю та моркву тушкуйте на сковороді на невеликій кількості олії, додавши трохи водички. Викладіть овочі у форму з високими бортами. Додайте туди промитий рис, спеції та курячі гомілки.

Залийте страву водою, що курка була покрита трохи не до кінця.Відправте в духовку на 50 хв 190*.

Раніше ми писали, як приготувати курячі шашлички в беконі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин