Запашний рис з куркою в духовці — ця страва може стати гарячою принадою святкового столу
Легка та смачна їжа

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Рис, запечений таким чином, виходить розсипчастий та духмяний.
Що треба:
курячі стегна (гомілки) 300г;
рис пропарений - 80г;
цибуля - 50г;
морква - 100г;
олія - 1 ч.л.;
спеції
Приготування:
Помийте курку, посоліть та посипте спеціями. Цибулю та моркву тушкуйте на сковороді на невеликій кількості олії, додавши трохи водички. Викладіть овочі у форму з високими бортами. Додайте туди промитий рис, спеції та курячі гомілки.
Залийте страву водою, що курка була покрита трохи не до кінця.Відправте в духовку на 50 хв 190*.
Раніше ми писали, як приготувати курячі шашлички в беконі.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні