По-весняному корисно: рецепт салату зі стручковою квасолею та печінкою
Готується просто, але виходить дуже смачно

Рецепт салату з печінкою та стручковою квасолею / Фото: Pixabay
Він стане прекрасним доповненням звичайного обіду або святкового столу.
Вам знадобиться:
- 200 г стручкової квасолі
- 200 г курячої печінки
- 3 столових ложки соєвого соусу
- 15 г вершкового масла
- 75 г руколи
- 200 г помідорів чері
- 2 варених яйця
Заправка:
- 4 столових ложки олії волоського горіха
- чайна ложка бальзамічного оцту
- чайна ложка гірчиці в зернах
- чайна ложка меду
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Печінку очистьте від жиру та плівок та обсмажте на вершковому маслі протягом 7 хвилин. Додайте соєвий соус і смажте ще 2 хвилини на високому вогні, постійно помішуючи. Перекладіть на тарілку.
- На сухій сковорідці обсмажте стручкову квасолю протягом 5-7 хвилин, помішуючи.
- Для заправки змішайте усі необхідні інгредієнти. Руколу та порізані навпіл чері покладіть на тарілку та залийте заправкою.
- Зверху покладіть квасолю та печінку, а потім – порізані четвертинками яйця. Можна додати мікрозелень.
Нещодавно ми ділилися рецептом печінкового хлібця.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні