ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

По-весняному корисно: рецепт салату зі стручковою квасолею та печінкою

Рецепти 21:36 - 03 травня 2024

Готується просто, але виходить дуже смачно

По-весняному корисно: рецепт салату зі стручковою квасолею та печінкою

Рецепт салату з печінкою та стручковою квасолею / Фото: Pixabay

Він стане прекрасним доповненням звичайного обіду або святкового столу.

Вам знадобиться:

  • 200 г стручкової квасолі
  • 200 г курячої печінки
  • 3 столових ложки соєвого соусу
  • 15 г вершкового масла
  • 75 г руколи
  • 200 г помідорів чері
  • 2 варених яйця

Заправка:

  • 4 столових ложки олії волоського горіха
  • чайна ложка бальзамічного оцту
  • чайна ложка гірчиці в зернах
  • чайна ложка меду
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Печінку очистьте від жиру та плівок та обсмажте на вершковому маслі протягом 7 хвилин. Додайте соєвий соус і смажте ще 2 хвилини на високому вогні, постійно помішуючи. Перекладіть на тарілку.
  2. На сухій сковорідці обсмажте стручкову квасолю протягом 5-7 хвилин, помішуючи.
  3. Для заправки змішайте усі необхідні інгредієнти. Руколу та порізані навпіл чері покладіть на тарілку та залийте заправкою.
  4. Зверху покладіть квасолю та печінку, а потім – порізані четвертинками яйця. Можна додати мікрозелень.

Нещодавно ми ділилися рецептом печінкового хлібця.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин