ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пиріг з ревнем і безе: дуже популярний в Німеччині

Рецепти 11:33 - 06 травня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Пиріг з ревнем і безе

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Дуже популярний в Німеччині пиріг з ревнем і безе. Він настільки смачний, що спробувавши його ви ніколи не здогадаєтесь, що всередині ревінь.

Що треба:

  • борошно 200г
  • цукор 60г
  • масло 80г
  • жовтки 3шт
  • розпушувач 0,5 ч.л.
  • ванільний цукор
  • сіль 0,5 ч.л.

Начинка:

  • ревінь 650г
  • цукор 150г
  • крохмаль 50г
  • кориця/ванільний цукор

Безе:

  • білки 3шт
  • цукор 175г
  • дрібка солі

Приготування:

1. Для тіста змішуємо всі компоненти і замішуємо тісто, якщо не збирається до купи - додайте 1-2 ст.л. холодної води.

2. Тісто розкочуємо прямо на пергаменті. Викладаємо тісто в форму для запікання і з залишків тіста формуємо бортики.

3. Ревінь очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо ревінь з цукром, корицею, ванільним екстрактом і крохмалем.

4. Викладаємо ревінь у форму і відправляємо випікатись в розігріту до 180С духовку на 30хв.(верх/низ)

5. Безе готуємо за 10хв до готовності. Збиваємо охолоджені білки міксером з додаванням солі і цукру до гострих піків.

6. Викладаємо безе і відправляємо ще на 10-15 хв в духовку при температурі 175С.

Дуже корисна для Вашої фігури запіканка: відеорецепт.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин