Пиріг з ревнем і безе: дуже популярний в Німеччині
Покроковий відеорецепт приготування Пиріг з ревнем і безе

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Дуже популярний в Німеччині пиріг з ревнем і безе. Він настільки смачний, що спробувавши його ви ніколи не здогадаєтесь, що всередині ревінь.
Що треба:
- борошно 200г
- цукор 60г
- масло 80г
- жовтки 3шт
- розпушувач 0,5 ч.л.
- ванільний цукор
- сіль 0,5 ч.л.
Начинка:
- ревінь 650г
- цукор 150г
- крохмаль 50г
- кориця/ванільний цукор
Безе:
- білки 3шт
- цукор 175г
- дрібка солі
Приготування:
1. Для тіста змішуємо всі компоненти і замішуємо тісто, якщо не збирається до купи - додайте 1-2 ст.л. холодної води.
2. Тісто розкочуємо прямо на пергаменті. Викладаємо тісто в форму для запікання і з залишків тіста формуємо бортики.
3. Ревінь очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо ревінь з цукром, корицею, ванільним екстрактом і крохмалем.
4. Викладаємо ревінь у форму і відправляємо випікатись в розігріту до 180С духовку на 30хв.(верх/низ)
5. Безе готуємо за 10хв до готовності. Збиваємо охолоджені білки міксером з додаванням солі і цукру до гострих піків.
6. Викладаємо безе і відправляємо ще на 10-15 хв в духовку при температурі 175С.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!