ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Відкриваємо сезон: готуємо смачну окрошку

Рецепти 09:01 - 11 травня 2024

Цей рецепт точно порадує ваших близьких

Відкриваємо сезон: готуємо смачну окрошку

Окрошка/Фото:Bing

Окрошка це не просто суп, це символ весни. Приготувавши її, ви не лише поласуєте смачною стравою, але й відчуєте атмосферу оновлення й пробудження природи. Для приготування окрошки не знадобиться багато часу та дорогих продуктів. Найголовніше — це свіжі овочі, які можна легко знайти на ринку або в супермаркетах.

Інгредієнти:

  • 1,5 л кип'яченої охолодженої води.
  • 400 г сметани 18%.
  • 2 ч. л. солі.
  • 1,5 ч. л. лимонної кислоти або сік лимона.
  • 4 відварених яйця.
  • 5-6 картоплин у мундирі.
  • 1 цибулина.
  • 200-300 г лікарської ковбаси або шинки або відвареного м'яса.
  • 3-4 огірки.
  • Кріп та свіжа цибулька.

Приготування:

  1. Відваріть і очистіть яйця та картоплю. Наріжте їх дрібним кубиком, так само як ковбасу та огірки.
  2. Цибулю очистіть і наріжте дрібним кубиком.
  3. Додайте сметану, сіль і лимонну кислоту до води, добре перемішайте. З'єднайте з овочами та ковбасою, додайте кріп та свіжу цибульку. Охолодіть суп і насолоджуйтесь.

Ви можете використовувати різні види ковбаси або шинки для окрошки. Окрошку можна готувати не тільки на воді, але й на кефірі, квасці або молоці.

Спробуйте простий рецепт зеленого салату за 10 хвилин: корисний для фігури та здоров'я.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин