Відкриваємо сезон: готуємо смачну окрошку
Цей рецепт точно порадує ваших близьких

Окрошка/Фото:Bing
Окрошка — це не просто суп, це символ весни. Приготувавши її, ви не лише поласуєте смачною стравою, але й відчуєте атмосферу оновлення й пробудження природи. Для приготування окрошки не знадобиться багато часу та дорогих продуктів. Найголовніше — це свіжі овочі, які можна легко знайти на ринку або в супермаркетах.
Інгредієнти:
- 1,5 л кип'яченої охолодженої води.
- 400 г сметани 18%.
- 2 ч. л. солі.
- 1,5 ч. л. лимонної кислоти або сік лимона.
- 4 відварених яйця.
- 5-6 картоплин у мундирі.
- 1 цибулина.
- 200-300 г лікарської ковбаси або шинки або відвареного м'яса.
- 3-4 огірки.
- Кріп та свіжа цибулька.
Приготування:
- Відваріть і очистіть яйця та картоплю. Наріжте їх дрібним кубиком, так само як ковбасу та огірки.
- Цибулю очистіть і наріжте дрібним кубиком.
- Додайте сметану, сіль і лимонну кислоту до води, добре перемішайте. З'єднайте з овочами та ковбасою, додайте кріп та свіжу цибульку. Охолодіть суп і насолоджуйтесь.
Ви можете використовувати різні види ковбаси або шинки для окрошки. Окрошку можна готувати не тільки на воді, але й на кефірі, квасці або молоці.
Спробуйте простий рецепт зеленого салату за 10 хвилин: корисний для фігури та здоров'я.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні