ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Телячі медальйони за 10 хвилин: рецепт для ледачих гурманів

Рецепти 12:54 - 11 травня 2024

Здивуйте свої рідних смачним м'ясом

Телячі медальйони за 10 хвилин: рецепт для ледачих гурманів

Телячі медальйони /Фото: bing

Ця страва — це справжня знахідка для тих, хто цінує вишуканий смак, але не має багато часу на кухні. Телячі медальйони готуються неймовірно швидко, всього за 10 хвилин, але при цьому вражають ніжністю, соковитістю та насиченим ароматом.

Інгредієнти:

  • 700-800 г телятини (з кісткою або без, на ваш розсуд).
  • 2 ст. л. оливкової олії.
  • 30 г вершкового масла.
  • 4 зубчики часнику.
  • 2 гілочки розмарину.
  • Сіль та перець за смаком.

Приготування:

  1. Підготуємо м'ясо: ретельно промиємо телятину, обсушимо паперовими рушниками, натріть сіллю та перцем. Відправимо м'ясо в холодильник маринуватися на 1 годину.
  2. Формуємо медальйони: поріжемо телятину на порційні шматки товщиною 2,5 см.
  3. Обсмажимо м'ясо: на розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажимо телячі медальйони з обох боків до золотистої скоринки (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).
  4. Додамо ароматні нотки: додамо до м'яса вершкове масло, подрібнений часник і розмарин. Поливайте м'ясо розтопленим маслом зі сковороди під час смаження, щоб воно вийшло соковитим.

Спробуйте приготувати грузинський салат Глехурад зі свіжих овочів.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин