По-справжньому весняний рецепт: тістечка з кремом "Пломбір" та полуницею
Відеорецепт смачних весняних тістечок зі свіжою полуницею

Тістечка з кремом "Пломбір" та полуницею / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Сезон полуниці – це сезон десертів з нею. Сьогодні приготуємо неймовірно ніжні і смачні тістечка з полуницею та кремом "Пломбір". Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 1 кг листкового тіста
Крем:
- 250 мл молока
- 60 г згущеного молока
- 2 яйця
- 60 г цукру
- 20 г кукурудзяного крохмалю
- 0,5 ч л ванільного цукру
- 30 г вершкового масла
- полуниця
Приготування:
- Листкове тісто розморожуємо і нарізаємо на смужки завширшки приблизно 1,5 — 2 см. Беремо по 2 смужки, переплітаємо їх між собою і закручуємо равликом.
- Обов’язково знизу заліпюємо кінець. Перекладаємо на деко, застелене пергаментом і випікаємо приблизно 20 — 25 хвилин при температурі 180 °, до золотистого кольору.
- Готуємо крем. Молоко доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і розчиняємо в ньому згущене молоко. Яйця збиваємо з цукром до однорідності, додаємо крохмаль і перемішуємо, щоб не було грудочок.
- Приблизно 3-ю частину гарячої молочної маси тоненькою цівкою вливаємо в яєчну масу, постійно помішуючи. А потім переливаємо у сотейник до молочної маси. На малому вогні, постійно помішуючи, доводимо крем до загустіння. Знімаємо з вогню, додаємо масло і ванільний цукор. Даємо охолонути.
- Збираємо тістечка. В кожній основі робимо невеличке заглиблення посередині, притискаючи ложкою. Викладаємо крем і прикрашаємо полуницею. Смачного!
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом вітамінного салату із молодої капусти: таку корисну страву не можна ігнорувати.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні