ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

По-справжньому весняний рецепт: тістечка з кремом "Пломбір" та полуницею

Рецепти 16:09 - 11 травня 2024

Відеорецепт смачних весняних тістечок зі свіжою полуницею

Тістечка з кремом "Пломбір"та полуницею

Тістечка з кремом "Пломбір" та полуницею / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Сезон полуниці – це сезон десертів з нею. Сьогодні приготуємо неймовірно ніжні і смачні тістечка з полуницею та кремом "Пломбір". Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти:

  • 1 кг листкового тіста

Крем:

  • 250 мл молока
  • 60 г згущеного молока
  • 2 яйця
  • 60 г цукру
  • 20 г кукурудзяного крохмалю
  • 0,5 ч л ванільного цукру
  • 30 г вершкового масла
  • полуниця

Приготування:

  1. Листкове тісто розморожуємо і нарізаємо на смужки завширшки приблизно 1,5 — 2 см. Беремо по 2 смужки, переплітаємо їх між собою і закручуємо равликом.
  2. Обов’язково знизу заліпюємо кінець. Перекладаємо на деко, застелене пергаментом і випікаємо приблизно 20 — 25 хвилин при температурі 180 °, до золотистого кольору.
  3. Готуємо крем. Молоко доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і розчиняємо в ньому згущене молоко. Яйця збиваємо з цукром до однорідності, додаємо крохмаль і перемішуємо, щоб не було грудочок.
  4. Приблизно 3-ю частину гарячої молочної маси тоненькою цівкою вливаємо в яєчну масу, постійно помішуючи. А потім переливаємо у сотейник до молочної маси. На малому вогні, постійно помішуючи, доводимо крем до загустіння. Знімаємо з вогню, додаємо масло і ванільний цукор. Даємо охолонути.
  5. Збираємо тістечка. В кожній основі робимо невеличке заглиблення посередині, притискаючи ложкою. Викладаємо крем і прикрашаємо полуницею. Смачного!

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом вітамінного салату із молодої капусти: таку корисну страву не можна ігнорувати.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин