ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цікаво і смачно: теплий салат з печінкою, болгарським перцем та руколою

Рецепти 17:13 - 14 травня 2024

Відчуйте смаки весни

Цікаво і смачно: теплий салат з печінкою, болгарським перцем та руколою

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Цей салатик смачний та ситний. Від нього ви відчуєте весняну овочеву свіжість, та добре наїстеся.

Що треба:

  • Куряча печінка - 300 г
  • Помідори - 2-3 шт. (чері)
  • Цибуля червона - ½ головки.
  • Перець болгарський - ½ великого перцю
  • Руккола – скільки хочете. (Можна замінити шпинатом або салатом айсберг, якщо не любите руколу)
  • Волоцькі горіхи - 30 г
  • Петрушка - за смаком.
  • Сіль, перець, сік лимона – за смаком.
  • Олія оливкова - 1-2 ст.л.

Приготування:

Нагрійте сковороду, додайте пару крапель олії та обсмажте печінку до золотистої скоринки. На це піде не більше 10-15 хвилин. За пару хвилин до готовності можна додати соєвий соус.

Наріжте всі овочі, а горіхи подрібніть. Перемішайте печінку з усіма овочами, зеленню та спеціями, додайте горіхи та заправите салатик олією з лимонним соком.

Раніше ми писали, як приготувати відбивні у духовці.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин