Цікаво і смачно: теплий салат з печінкою, болгарським перцем та руколою
Відчуйте смаки весни

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Цей салатик смачний та ситний. Від нього ви відчуєте весняну овочеву свіжість, та добре наїстеся.
Що треба:
- Куряча печінка - 300 г
- Помідори - 2-3 шт. (чері)
- Цибуля червона - ½ головки.
- Перець болгарський - ½ великого перцю
- Руккола – скільки хочете. (Можна замінити шпинатом або салатом айсберг, якщо не любите руколу)
- Волоцькі горіхи - 30 г
- Петрушка - за смаком.
- Сіль, перець, сік лимона – за смаком.
- Олія оливкова - 1-2 ст.л.
Приготування:
Нагрійте сковороду, додайте пару крапель олії та обсмажте печінку до золотистої скоринки. На це піде не більше 10-15 хвилин. За пару хвилин до готовності можна додати соєвий соус.
Наріжте всі овочі, а горіхи подрібніть. Перемішайте печінку з усіма овочами, зеленню та спеціями, додайте горіхи та заправите салатик олією з лимонним соком.
Раніше ми писали, як приготувати відбивні у духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні