Ароматна та з гостринкою: рецепт курячих ніжок з соусом Гриль
Ідеальним гарніром буде рис

Рецепт курячих ніжок з соусом Гриль / Фото: Pixabay
Ви точно полюбите готувати курку за цим рецептом.
Вам знадобиться:
- 1,5 кг курячих гомілок
- 200 г кетчупу Гриль
- 4 столових ложки винного оцту
- 4 столових ложок цукру
- 3 столових ложки меду
- 2 столових ложки вустерського соусу
- чайна ложка солі
- чайна ложка копченої паприки
- чайна ложка меленого перцю
- чайна ложка сухого часнику
Спосіб приготування:
- Для маринаду змішайте всі інгредієнти разом та доведіть до кипіння. Проваріть 2 хвилини та повністю охолодіть.
- Залийте маринадом ніжки та перемішайте, щоб він їх повністю покрив. Накрийте плівкою чи кришкою та поставте в холодильник щонайменше на 5 годин.
- Нагрійте духовку до 250 градусів. Викладіть ніжки на деко, застелене фольгою, й полийте зверху маринадом, що залишився. Накрийте зверху фольгою.
- Ставте в духовку й відразу знизьте нагрів до 200. Випікайте годину в режимі з конвекцією.
- Після години зніміть з дека фольгу. Гарно змістіть ніжки соками та маринадом. Поставте випікатись ще на 15 хвилин. У цей час треба кожні 5 хвилин діставати ніжки та змащувати їх маринадом.
Нещодавно ми ділилися рецептом запеченої картоплі.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні