ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ароматна та з гостринкою: рецепт курячих ніжок з соусом Гриль

Рецепти 21:19 - 16 травня 2024

Ідеальним гарніром буде рис

Ароматна та з гостринкою: рецепт курячих ніжок з соусом Гриль

Рецепт курячих ніжок з соусом Гриль / Фото: Pixabay

Ви точно полюбите готувати курку за цим рецептом.

Вам знадобиться:

  • 1,5 кг курячих гомілок
  • 200 г кетчупу Гриль
  • 4 столових ложки винного оцту
  • 4 столових ложок цукру
  • 3 столових ложки меду
  • 2 столових ложки вустерського соусу
  • чайна ложка солі
  • чайна ложка копченої паприки
  • чайна ложка меленого перцю
  • чайна ложка сухого часнику

Спосіб приготування:

  1. Для маринаду змішайте всі інгредієнти разом та доведіть до кипіння. Проваріть 2 хвилини та повністю охолодіть.
  2. Залийте маринадом ніжки та перемішайте, щоб він їх повністю покрив. Накрийте плівкою чи кришкою та поставте в холодильник щонайменше на 5 годин.
  3. Нагрійте духовку до 250 градусів. Викладіть ніжки на деко, застелене фольгою, й полийте зверху маринадом, що залишився. Накрийте зверху фольгою.
  4. Ставте в духовку й відразу знизьте нагрів до 200. Випікайте годину в режимі з конвекцією.
  5. Після години зніміть з дека фольгу. Гарно змістіть ніжки соками та маринадом. Поставте випікатись ще на 15 хвилин. У цей час треба кожні 5 хвилин діставати ніжки та змащувати їх маринадом.

Нещодавно ми ділилися рецептом запеченої картоплі.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин