Смачно та без зайвих клопотів: готуємо пиріг з шинкою та сиром
Всі продукти бюджетні, а пиріг виходить неймовірно смачним та ситним

Пиріг без замісу з шинкою та сиром/Фото: кадр з відео
Якщо у вас важкі відносини з тістом, то зберігайте рецепт цього ситного та смачного пирога. Його готувати дуже просто, адже все що треба зробити – поєднати готові інгредієнти і навіть тісто тут використовується з магазину.
Рецепт пирога з шинкою та сиром: інгредієнти
- тісто філло 10-12 листів
- шинка – 150 г
- бекон – 150 г
- сир – 200 г
- вершкове масло – 50 г (або оливкова олія)
Заливка:
- яйця – 2 шт
- вершки або сметана – 200 мл
- сіль, спеції, перець – за смаком
Спосіб приготування пирога з шинкою та сиром:
- Тісто філло завчасно дістаємо з холодильника та залишаємо до розмороження.
- Збираємо кожен лист тіста в гармошку та викладаємо в форму. Якщо тісто пересохло - накрийте його вологим рушником та залиште на 20-30 хв.
- В шари тіста в довільному порядку вставляємо шинку/бекон/сир. Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом або олією.
- Для заливки змішуємо яйця, вершки і спеції.
- Заливаємо пиріг заливкою та відправляємо випікатись в розігріту до 200 градусів в духовку на 25-30 хв.
Хінкалі з сиром цілком можуть стати гідною заміною класичному варіанту з м'ясною начинкою. Рецепт приготування дуже простий, тому пропонуємо вивчити його та додати до власної скарбнички кулінарних секретів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні