ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачно та без зайвих клопотів: готуємо пиріг з шинкою та сиром

Рецепти 14:34 - 20 травня 2024

Всі продукти бюджетні, а пиріг виходить неймовірно смачним та ситним

Пиріг без замісу з шинкою та сиром/Фото: кадр з відео

Пиріг без замісу з шинкою та сиром/Фото: кадр з відео

Якщо у вас важкі відносини з тістом, то зберігайте рецепт цього ситного та смачного пирога. Його готувати дуже просто, адже все що треба зробити – поєднати готові інгредієнти і навіть тісто тут використовується з магазину.

Рецепт пирога з шинкою та сиром: інгредієнти

  • тісто філло 10-12 листів
  • шинка – 150 г
  • бекон – 150 г
  • сир – 200 г
  • вершкове масло – 50 г (або оливкова олія)

Заливка:

  • яйця – 2 шт
  • вершки або сметана – 200 мл
  • сіль, спеції, перець – за смаком

Спосіб приготування пирога з шинкою та сиром:

  1. Тісто філло завчасно дістаємо з холодильника та залишаємо до розмороження.
  2. Збираємо кожен лист тіста в гармошку та викладаємо в форму. Якщо тісто пересохло - накрийте його вологим рушником та залиште на 20-30 хв.
  3. В шари тіста в довільному порядку вставляємо шинку/бекон/сир. Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом або олією.
  4. Для заливки змішуємо яйця, вершки і спеції.
  5. Заливаємо пиріг заливкою та відправляємо випікатись в розігріту до 200 градусів в духовку на 25-30 хв.

Хінкалі з сиром цілком можуть стати гідною заміною класичному варіанту з м'ясною начинкою. Рецепт приготування дуже простий, тому пропонуємо вивчити його та додати до власної скарбнички кулінарних секретів.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин