Закортіло супчику: сирний суп з грінками, який примусить забути про все на світі
Страва ситна і ніжна, до неї швидко звикають

Фото: ТГ-канал Український кулінар
Цей супчик можна готувати на бульйоні або воді. Обидва варіанти вийдуть смачними.
Що треба:
- 2 л води або бульйону
- 4 картоплини
- вермішель
- плавлений сирок
- 20 гр вершкового масла
- сіль, перець - за смаком
- спеції (за бажанням)
- хліб
- зелень
Приготування:
Очистіть картоплю та наріжте соломкою. Додайте в киплячу воду (бульйон) і варіть до готовності. Плавлений сир наріжте на невеликі шматочки, додайте в каструлю і добре перемішайте. Коли сир розплавитися, додайте вермішель, сіль, перець, вершкове масло та спеції. Готуйте ще 10-15 хвилин.
Наріжте хліб невеликими кубиками та обсмажте на вершковому маслі до золотистості.
Розлийте суп по тарілках, додайте сухарики та подрібнену зелень.
Раніше ми писали, як приготувати теплий салат з печінкою, болгарським перцем та руколою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!