Для поціновувачів: рецепт супу з білою рибою
Дуже ситний обід

Рецепт супу з білою рибою / Фото: Pixabay
Якщо ви не уявляєте свій стіл без супу, вам варто спробувати приготувати цей рецепт.
Вам знадобиться:
- 400 г філе білої риби
- 1 середня цибулина
- 1 велика морква
- 4-5 середніх картоплин
- 2 пачки плавленого сиру (по 70 г кожна)
- зелена цибуля, кріп, петрушка за бажанням
- сіль та перець за смаком
- 1 лавровий листок
- трохи рослинної олії для обсмажування
Спосіб приготування:
- В каструлю покласти порізане філе білої риби, залити 2-2,5 літрами води. Варити бульйон 40 хвилин на середньому вогні, знімаючи пінку, яка утворюється.
- Цибулю дрібно порізати і обсмажити в каструлі з невеликою кількістю олії.
- Моркву та картоплю порізати середніми шматочками. Додати в каструлю до цибулі.
- Рибу вийняти з бульйону. Залити бульйоном овочі і варити до м'якості картоплі під кришкою.
- Дрібно порізати зелень і натерти на тертку плавлений сир.
- Як тільки картопля стане м'якою, повернути в суп рибу, додати сир та зелень. Перемішати. Додати сіль та перець на смак, лавровий листок і варити ще 5 хвилин під кришкою.
Нещодавно ми ділилися рецептом фаршированих перців.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні