ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Для поціновувачів: рецепт супу з білою рибою

Рецепти 18:08 - 28 травня 2024

Дуже ситний обід

Для поціновувачів: рецепт супу з білою рибою

Рецепт супу з білою рибою / Фото: Pixabay

Якщо ви не уявляєте свій стіл без супу, вам варто спробувати приготувати цей рецепт.

Вам знадобиться:

  • 400 г філе білої риби
  • 1 середня цибулина
  • 1 велика морква
  • 4-5 середніх картоплин
  • 2 пачки плавленого сиру (по 70 г кожна)
  • зелена цибуля, кріп, петрушка за бажанням
  • сіль та перець за смаком
  • 1 лавровий листок
  • трохи рослинної олії для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. В каструлю покласти порізане філе білої риби, залити 2-2,5 літрами води. Варити бульйон 40 хвилин на середньому вогні, знімаючи пінку, яка утворюється.
  2. Цибулю дрібно порізати і обсмажити в каструлі з невеликою кількістю олії.
  3. Моркву та картоплю порізати середніми шматочками. Додати в каструлю до цибулі.
  4. Рибу вийняти з бульйону. Залити бульйоном овочі і варити до м'якості картоплі під кришкою.
  5. Дрібно порізати зелень і натерти на тертку плавлений сир.
  6. Як тільки картопля стане м'якою, повернути в суп рибу, додати сир та зелень. Перемішати. Додати сіль та перець на смак, лавровий листок і варити ще 5 хвилин під кришкою.

Нещодавно ми ділилися рецептом фаршированих перців.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин