ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Робимо заготівлю на зиму: консервований полуничний компот з лимоном

Рецепти 16:53 - 29 травня 2024

Традиційний компот з новим смаком

Робимо заготівлю на зиму: консервований полуничний компот з лимоном

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Лимон та м’ята додадуть цьому напою пікантності та освіжаючих властивостей.

Що треба:

  • Полуниця 1\2 кг;
  • Частки лимона 2 шт.;
  • Гілочки м'яти 2 шт.;
  • Цукор 200 грамів

Приготування:

Ретельно промийте полуницю під проточною водою та приберіть з неї хвостики. Розкладіть ягоди у заздалегідь стерилізовані баночки. Додайте в кожну банку по кілька часточок лимона, пару гілочок м'яти та засипте цукор.

Залийте банки окропом, прикрийте кришками, заздалегідь облитими окропом. Закрийте банки, перевірте їх герметичність, переверніть вгору дном, укутайте ковдрою або пледом до повного остигання.

Раніше ми писали про те, як прриготувати медовик із чорносливом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин