Робимо заготівлю на зиму: консервований полуничний компот з лимоном
Традиційний компот з новим смаком

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Лимон та м’ята додадуть цьому напою пікантності та освіжаючих властивостей.
Що треба:
- Полуниця 1\2 кг;
- Частки лимона 2 шт.;
- Гілочки м'яти 2 шт.;
- Цукор 200 грамів
Приготування:
Ретельно промийте полуницю під проточною водою та приберіть з неї хвостики. Розкладіть ягоди у заздалегідь стерилізовані баночки. Додайте в кожну банку по кілька часточок лимона, пару гілочок м'яти та засипте цукор.
Залийте банки окропом, прикрийте кришками, заздалегідь облитими окропом. Закрийте банки, перевірте їх герметичність, переверніть вгору дном, укутайте ковдрою або пледом до повного остигання.
Раніше ми писали про те, як прриготувати медовик із чорносливом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні