Найвесняніший пиріг з ягодами: рецепт простої та смачної випічки
Цей десерт готується набагато простіше, ніж може здатися

Ягідний пиріг з тіста Філо/Фото: кадр з відео
На ринках та у супермаркетах вже можна купити смачні сезонні ягоди, а найбільші щасливчики вже мають врожай з власного саду. Тож пропонуємо приготувати найвесняніший пиріг.
Цей десерт швидко та просто готувати, адже для цього використовується тісто філо з магазину. Ягоди можна додавати будь-які – сезонні чи ваші улюблені.
Рецепт ягідного пирога: інгредієнти
- 1 пачка тіста філо (400 г)
- 300 г грецького йогурту або сметани
- 150 г цукру
- 4 яйця
- Будь-які ягоди
Спосіб приготування ягідного пирога:
- Тісто філо розморожуємо. Лист тіста складаємо «гармошкою» та почергово викладаємо у форму.
- Тим часом грецький йогурт, яйця, цукор, збити вінчиком до однорідності.
- Залити заливкою та викласти ягідки, щоб вони рівномірно утрамбувались між шарами тіста філо.
- Випікати при 180 градусах 40 - 50 хвилин. Якщо верх сильно зарумʼяниться - накрийте фольгою, важливо допекти пиріг до готовності.
- Посипати цукровою пудрою і насолоджуватись.
Баскський чизкейк – це десерт, який завоював серця гурманів по всьому світу своїм насиченим смаком, ніжною текстурою та простотою приготування. Своїм ідеальним рецептом чизкейка поділилася відома українська блогерка-мільйонниця Олена Мандзюк.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!