ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Найвесняніший пиріг з ягодами: рецепт простої та смачної випічки

Рецепти 20:15 - 30 травня 2024

Цей десерт готується набагато простіше, ніж може здатися

Ягідний пиріг з тіста Філо/Фото: кадр з відео

Ягідний пиріг з тіста Філо/Фото: кадр з відео

На ринках та у супермаркетах вже можна купити смачні сезонні ягоди, а найбільші щасливчики вже мають врожай з власного саду. Тож пропонуємо приготувати найвесняніший пиріг.

Цей десерт швидко та просто готувати, адже для цього використовується тісто філо з магазину. Ягоди можна додавати будь-які – сезонні чи ваші улюблені.

Рецепт ягідного пирога: інгредієнти

  • 1 пачка тіста філо (400 г)
  • 300 г грецького йогурту або сметани
  • 150 г цукру
  • 4 яйця
  • Будь-які ягоди

Спосіб приготування ягідного пирога:

  1. Тісто філо розморожуємо. Лист тіста складаємо «гармошкою» та почергово викладаємо у форму.
  2. Тим часом грецький йогурт, яйця, цукор, збити вінчиком до однорідності.
  3. Залити заливкою та викласти ягідки, щоб вони рівномірно утрамбувались між шарами тіста філо.
  4. Випікати при 180 градусах 40 - 50 хвилин. Якщо верх сильно зарумʼяниться - накрийте фольгою, важливо допекти пиріг до готовності.
  5. Посипати цукровою пудрою і насолоджуватись.

Баскський чизкейк – це десерт, який завоював серця гурманів по всьому світу своїм насиченим смаком, ніжною текстурою та простотою приготування. Своїм ідеальним рецептом чизкейка поділилася відома українська блогерка-мільйонниця Олена Мандзюк.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин