Пахощі заполонять весь під’їзд: кабачки, запечені з фаршем
Ніжна та ситна страва

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Кабачки дуже корисні, а у поєднанні із фаршем ще й дуже ситні. Нумо готувати смакоту.
Що треба:
- кабачки 3-4 шт
- фарш 600-700 гр.
- рис 80 гр.
- цибуля 1 шт.
- петрушка, кріп
- часник 2 зубчики
- паприка (солодка) 1/2 ч. ложки
- сіль
- свіжомелений перець
- сир (Моцарелла) 100-150 гр.
Для заливки:
- сметана 300 гр.
- кетчуп 1 ст.ложка
- вода 100-150 мл
- сіль за смаком
- свіжомелений перець за смаком
Приготування:
Молоді кабачки наріжте кільцями. До фаршу додайте відварений до напівготовності рис, дрібно порізану цибулю, порізану зелень, пропущений через часникодавку часник. Посоліть, поперчіть, додайте паприку та перемішайте.
Викладіть кабачки у форму, чергуючи з шарами фаршу. Залийте все заливкою та посипте тертим сиром. Запікайте в духовці при 180 градусах до м'якості.
Раніше ми писали, як зробити консервований полуничний компот з лимоном.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні