ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пахощі заполонять весь під’їзд: кабачки, запечені з фаршем

Рецепти 13:28 - 31 травня 2024

Ніжна та ситна страва

Пахощі заполонять весь під’їзд: кабачки, запечені з фаршем

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Кабачки дуже корисні, а у поєднанні із фаршем ще й дуже ситні. Нумо готувати смакоту.

Що треба:

  • кабачки 3-4 шт
  • фарш 600-700 гр.
  • рис 80 гр.
  • цибуля 1 шт.
  • петрушка, кріп
  • часник 2 зубчики
  • паприка (солодка) 1/2 ч. ложки
  • сіль
  • свіжомелений перець
  • сир (Моцарелла) 100-150 гр.

Для заливки:

  • сметана 300 гр.
  • кетчуп 1 ст.ложка
  • вода 100-150 мл
  • сіль за смаком
  • свіжомелений перець за смаком

Приготування:

Молоді кабачки наріжте кільцями. До фаршу додайте відварений до напівготовності рис, дрібно порізану цибулю, порізану зелень, пропущений через часникодавку часник. Посоліть, поперчіть, додайте паприку та перемішайте.

Викладіть кабачки у форму, чергуючи з шарами фаршу. Залийте все заливкою та посипте тертим сиром. Запікайте в духовці при 180 градусах до м'якості.

Раніше ми писали, як зробити консервований полуничний компот з лимоном.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин