Рецепт хрусткого лимонного печива з простих інгредієнтів
Лимонне печиво з кислинкою чудово підійде до кави та чаю

Скріншот з відео (YouTube/Mariko)
Печиво з соком та цедрою лимона має чудовий вигляд та смак. Ним можна перекусити під час вживання кави або чаю. Випічку легко приготувати зі звичайних продуктів, які є вдома у кожного.
Інгредієнти на 6 штук:
- Вершкове масло — 60 г
- Яєчні білки — 1 шт.
- Лимон — 1 шт.
- Цукор — 100 г
- Борошно — 160 г
- Кукурудзяний крохмаль — 30 г
Збийте вершкове масло з цукром. До суміші додайте білок та знову збийте. На тертці натріть лимонну цедру. Додайте 1 ч. л. цедри та 3 ч. л. вичавленого лимонного соку в збите масло. Після цього всипте крохмаль та борошно. Замісіть м'яке тісто. Сформуйте з нього печиво розміром з волоський горіх та приплюсніть. Викладіть його на встелене пергаментом деко та випікайте 10-15 хвилин при температурі 180°C. Звертайте увагу, щоб печиво не зарум'янилося. Дістаньте його та дайте охолонути перед подачею на стіл. Смачного!
Раніше ми розповідали рецепт кабачків з бринзою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!