Хрусткий корн-дог: рецепт легендарної американської страви
Цю красиву та смачну страву можна приготувати за пару хвилин

Фото: YouTube delicious day
Цей вид фаст-фуду з'явився в США на початку двадцятого століття і швидко завоював популярність, завдяки відмінному смаку і легкості приготування. Цю страву можна повторити і в домашніх умовах.
Інгредієнти:
- Сосиски - 6 шт;
- Сирна паличка моцарела або сулугугі - 3 шт;
- Панірувальні сухарі - 30 гр;
- Рослинна олія - 300 мл;
- Цукор - щіпка;
- Розпушувач для теста - 10 гр;
- Яйце - 1 шт;
- Сіль - 1/2 ч. Л;
- Молоко - 2/3 склянки;
- Борошно - 300 гр.
Додайте до борошна яйце, сіль, цукор і розпушувач. Добре перемішайте суміш, додайте до неї тепле молоко і замісіть тісто.
Наколіть на шпажку половину сирної палички і сосиску. За допомогою ложки намотайте тісто на корн дог. Потім умочіть його в панірувальні сухарі і обсмажуйте у фритюрі до золотистого кольору.
Пропонуємо також приготувати фруктово-ягідний салат з морозивом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!