Швидка і неймовірно смачна вечеря: скумбрія з картоплею
Додавайте улюблені приправи та отримуйте оригінальний смак

Фото згенеровано ШІ
Ця вечеря сподобається вам не лише смаком, а й простотою приготування.
Що треба:
- Скумбрія — 1 шт.
- Варена картопля — 400 г
- Помідори — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Зелень — за смаком
Для маринаду:
- Коріандр — 1 ч. л.
- Приправа для риби — 1 ч. л.
- Паприка — 1 ч. л.
- Сіль, перець — за смаком
- Рослинна олія — 2 ст. л.
Приготування:
Очистіть скумбрію від зайвого та розріжте її на два філе. На м’ясі зробіть хрестоподібні надрізи. Це потрібно для того, щоб маринад краще просочив рибу.
Підварену картоплю розріжте на половинки та викладіть на пергаментний папір. Помідори наріжте навпіл, а цибулю — півкільцями. Додайте овочі до картоплі, приправте сіллю, перцем та полийте рослинною олією. Викладіть скумбрію зверху на картоплю і овочі.
Приготуйте маринад, змішавши коріандр, приправу для риби, паприку, сіль, перець та рослинну олію. Змастіть скумбрію маринадом та запікайте при 200 градусах протягом 20 хвилин. Готову страву посипають зеленню і подають на стіл.
Раніше ми писали, як приготувати приголомшливий коктейль із соком лайма та ананаса.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!