Готуватимете на кожне свято: ніжний пляцок з печивом "Орео"
Від нього усі будуть в захваті

Пляцок з печивом "Орео"/Фото: скрін
Ніжний та неймовірно пухкий — усе це про пляцок з печивом "Орео". Спробуйте приготувати і ви.
Інгредієнти:
- яйця 6 шт.
- цукор 200 г.
- борошно 200 г.
- какао 40 г.
- розпушувач 10 г.
- олія 60 г.
Яйця збиваємо з цукром до пишної піни.
Акуратно просіюємо сухі інгредієнти:борошно, какао, розпушувач. Перемішуємо знизу вверх та в кінці вливаємо олію.
Переливаємо у форму та випікаємо при 180 градусів 15-20 хв до сухого сірника.
Охолоджуємо і розрізаємо навпіл.
Сирна маса:
- сир кисломолочний 1 кг.
- сметана 400 г.
- цукрова пудра 100 г.
- печиво орео 220 г.
- желатин 25 г + 100 мл.
Желатин заливаємо водою і залишаємо набухнути на 10 хв.
Сир збиваємо блендером із цукровою пудрою, сметаною.
Вливаємо розтоплений желатин, швидко перемішуємо і додаємо подрібнене орео.
Викладаємо всю масу на перший корж і накриваємо другим коржем.
Залишаємо в холодильнику на 3 год мінімум, потім поливаємо шоколадом або глазур’ю і прикрашаємо за бажанням. Повірте, це дуже смачно.
Раніше ми пропонували спробувати фаршировані квіти цукіні.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!