Ароматний лосось на овочевій подушці: легка вечеря за 40 хвилин
Подавайте лосось з гарніром з рису, картоплі або зелених овочів

Ароматний лосось/Фото: Bing
Ця страва стане справжньою окрасою вашого столу. Ніжна риба, просочена ароматним соусом, і соковиті овочі — ідеальне поєднання смаку та користі.
Інгредієнти:
- 2 філе лосося.
- 100 г печериць.
- 150-200 г спаржі.
- Сіль, розмарин, сушений часник за смаком.
- 1 ч. л. меду.
- 2 ст. л. оливкової олії.
- 1 ст. л. соєвого соусу.
- Лимон.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C.
- Ретельно промийте рибу та овочі.
- З пергаментного паперу зробіть "човники".
- Очистіть спаржу, відріжте жорсткі кінчики. Викладіть спаржу на пергамент, зверху - нарізані гриби. Злегка скропіть оливковою олією і покладіть філе лосося.
- Приготуйте соус: змішайте оливкову олію, сіль, розмарин, мед, сушений часник і соєвий соус. Полийте рибу соусом і запікайте в духовці 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
- Подавайте лосось з лимоном.
Для більш насиченого смаку можна маринувати рибу в соусі протягом 15-20 хвилин перед запіканням. Можна використовувати інші овочі за своїм смаком, наприклад, броколі, цвітну капусту або кабачки.
Спробуйте приготувати курячі рублені котлети з сиром: швидкий і дуже смачний рецепт.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні