ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фрітата з беконом, кабачками та помідорами — неможливо відірватися

Рецепти 22:09 - 05 липня 2024

Готується легко та швидко, що однозначно є плюсом

Фрітата з беконом, кабачками та помідорами — неможливо відірватися

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний

Фрітата — це різновид омлету, який походить з Італії. Її готують з яєць, начинки з овочів, м'яса, сиру та зелені.

Що треба:

  • 6 яєць
  • бекон 3 шматочки
  • 1/2 цукіні або кабачок
  • 1 помідор
  • шпинат
  • 1/2 цибулини
  • міні моцарела 8 шт.
  • спеції та сіль

Приготування:

Обсмажте бекон разом з цибулею. Робіть це не більше 5 хв. Наріжте кружечками цукіні та помідор, промийте та обсушіть шпинат. У мисці змішайте яйця, спеції та сіль.

Починайте викладати інгредієнти у посуд. Спочатку цукіні, потім бекон, шпинат і залийте яєчною сумішшю.Зверху викладіть помідори та сир.

Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 175 градусів духовку. Готуйте 20 хвилин, зніміть фольгу і потримайте в духовці ще 10 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати картопляні палички з броколі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин