Фрітата з беконом, кабачками та помідорами — неможливо відірватися
Готується легко та швидко, що однозначно є плюсом

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Фрітата — це різновид омлету, який походить з Італії. Її готують з яєць, начинки з овочів, м'яса, сиру та зелені.
Що треба:
- 6 яєць
- бекон 3 шматочки
- 1/2 цукіні або кабачок
- 1 помідор
- шпинат
- 1/2 цибулини
- міні моцарела 8 шт.
- спеції та сіль
Приготування:
Обсмажте бекон разом з цибулею. Робіть це не більше 5 хв. Наріжте кружечками цукіні та помідор, промийте та обсушіть шпинат. У мисці змішайте яйця, спеції та сіль.
Починайте викладати інгредієнти у посуд. Спочатку цукіні, потім бекон, шпинат і залийте яєчною сумішшю.Зверху викладіть помідори та сир.
Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 175 градусів духовку. Готуйте 20 хвилин, зніміть фольгу і потримайте в духовці ще 10 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати картопляні палички з броколі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!