ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ця класична французька заправка підійте до будь-яких салатів: готуємо універсальний соус

Рецепти 20:57 - 08 липня 2024

Цей кисло-солодкий соус ідеально доповнить будь-який салат

Соус вінегрет: готуємо класичну французьку заправку для салатів/Фото: кадр з відео

Соус вінегрет: готуємо класичну французьку заправку для салатів/Фото: кадр з відео

Соус вінегрет – класична заправка для салатів у французькій кухні. Своєю назвою він зобов'язаний французькому слову vinaigre, що означає "оцет". Тож не важно здогадатися що основним інгредієнтом є оцет (бальзамічний, винний або хересний).

Ця заправка має кисло-солодкий смак, який ідеально доповнить будь-який салат. А готувати його дуже просто.

Рецепт соусу Вінегрет: інгредієнти

  • 50 г. діжонської гірчиці
  • 50 г. Меду
  • 50 г. бальзамічного оцту (або з білого вина або лимонного соку)
  • 150 г. оливкової олії
  • 150г. рапсової олії (або будь-якої іншої без запаху)

Спосіб приготування соусу Вінегрет дивіться у відео.

Ці пухкі поживні оладки з курячого філе дуже смачні і швидко готуються. Покроковий рецепт оладків допоможе приготувати смачну закуску.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин