Ця класична французька заправка підійте до будь-яких салатів: готуємо універсальний соус
Цей кисло-солодкий соус ідеально доповнить будь-який салат

Соус вінегрет: готуємо класичну французьку заправку для салатів/Фото: кадр з відео
Соус вінегрет – класична заправка для салатів у французькій кухні. Своєю назвою він зобов'язаний французькому слову vinaigre, що означає "оцет". Тож не важно здогадатися що основним інгредієнтом є оцет (бальзамічний, винний або хересний).
Ця заправка має кисло-солодкий смак, який ідеально доповнить будь-який салат. А готувати його дуже просто.
Рецепт соусу Вінегрет: інгредієнти
- 50 г. діжонської гірчиці
- 50 г. Меду
- 50 г. бальзамічного оцту (або з білого вина або лимонного соку)
- 150 г. оливкової олії
- 150г. рапсової олії (або будь-якої іншої без запаху)
Спосіб приготування соусу Вінегрет дивіться у відео.
Ці пухкі поживні оладки з курячого філе дуже смачні і швидко готуються. Покроковий рецепт оладків допоможе приготувати смачну закуску.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!