Літній обід: рецепт запечених гомілок в апельсиновому маринаді
З картопелькою та салатом

Рецепт запечених гомілок в апельсиновому маринаді / Фото: Pixabay
Смачний обід за сорок хвилин.
Вам знадобиться:
- 1 упаковка гомілок в апельсиновому маринаді
Для картоплі:
- 1 кг картоплі
- 2 середні червоні цибулі
- листя петрушки та гілочки розмарину
- сіль та перець на смак
- олія для смаження
Салат:
- свіжий огірок
- помідор
- зелень
- сіль, перець
- олія
Приготування:
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Викласти гомілки в апельсиновому маринаді на деко і запікати протягом 35-40 хвилин.
- Поки гомілки запікаються, підготувати картоплю та салат: картоплю і цибулю очистити, вимити; картоплю нарізати кубиками, цибулю — півкільцями.
- У сковорідку налити олію, додати картоплю і цибулю, смажити 15-20 хвилин, періодично перемішуючи.
- Листя петрушки та гілочки розмарину дрібно нарізати, додати до картоплі, приправити сіллю та перцем, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Додати трохи води (100 мл), накрити кришкою та тушкувати 5 хвилин.
- Для салату нарізати овочі та зелень, додати сіль, перець, олію і перемішати.
- Дістати гомілки з духовки і подати на стіл разом з картоплею та салатом.
Нещодавно ми ділилися рецептом курячих сендвічів.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні