ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Літній обід: рецепт запечених гомілок в апельсиновому маринаді

Рецепти 21:07 - 26 липня 2024

З картопелькою та салатом

Літній обід: рецепт запечених гомілок в апельсиновому маринаді

Рецепт запечених гомілок в апельсиновому маринаді / Фото: Pixabay

Смачний обід за сорок хвилин.

Вам знадобиться:

  • 1 упаковка гомілок в апельсиновому маринаді

Для картоплі:

  • 1 кг картоплі
  • 2 середні червоні цибулі
  • листя петрушки та гілочки розмарину
  • сіль та перець на смак
  • олія для смаження

Салат:

  • свіжий огірок
  • помідор
  • зелень
  • сіль, перець
  • олія

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Викласти гомілки в апельсиновому маринаді на деко і запікати протягом 35-40 хвилин.
  3. Поки гомілки запікаються, підготувати картоплю та салат: картоплю і цибулю очистити, вимити; картоплю нарізати кубиками, цибулю — півкільцями.
  4. У сковорідку налити олію, додати картоплю і цибулю, смажити 15-20 хвилин, періодично перемішуючи.
  5. Листя петрушки та гілочки розмарину дрібно нарізати, додати до картоплі, приправити сіллю та перцем, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Додати трохи води (100 мл), накрити кришкою та тушкувати 5 хвилин.
  6. Для салату нарізати овочі та зелень, додати сіль, перець, олію і перемішати.
  7. Дістати гомілки з духовки і подати на стіл разом з картоплею та салатом.

Нещодавно ми ділилися рецептом курячих сендвічів.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин