ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковите яловичина в червоному вині з овочами

Рецепти 17:47 - 27 липня 2024

Страва хоч на кожен день

Соковите яловичина в червоному вині з овочами

Соковита яловичина/Фото: Bing

Ця соковита яловичина з овочами, приготована в червоному вині і томатній пасті, стане справжньою окрасою будь-якої трапези. М'ясо довго тушкується на маленькому вогні, що робить його надзвичайно ніжним і ароматним. Поєднання яловичини з морквою, селерою, цибулею і болгарським перцем в соусі з червоного вина створює багатий смаковий профіль, а порція з картопляним пюре робить страву ідеальною для сімейної вечері або святкового обіду.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг яловичини.
  • 2 морквини.
  • 2 стебла селери.
  • 2 цибулини.
  • 1 болгарський перець.
  • голівка часнику.
  • 300 мл червоного вина.
  • 200 г томатної пасти.

Приготування:

  • Яловичину посоліть і поперчіть за смаком, залиште в холодильнику на годину.
  • Обсмажте м'ясо з усіх боків на розігрітій пательні до золотистої скоринки.
  • Овочі наріжте великими шматками. Налийте олію в каструлю, додайте овочі, сіль і перець, і обсмажте їх.
  • Через 7-8 хвилин додайте томатну пасту і тушкуйте разом з овочами. Влийте вино, покладіть м'ясо, долийте воду (або м'ясний бульйон), щоб покрити м'ясо. Підсоліть за смаком і тушкуйте на маленькому вогні 3-4 години.
  • Коли м'ясо буде готове, проціджуйте бульйон, додайте шматок масла і подавайте з картопляним пюре.

Спробуйте приготувати аранчіні з м'ясною начинкою: класичний італійський рецепт.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин