Рецепт м'яса по-французьки: так смачно, що неможливо відірватися
Блогерка опублікувала покроковий рецепт із відео приготування популярної страви з м'ясом

Готуємо м'ясо по-французьки / Фото: instagram/vistovska_cooking
Популярна кулінарна блогерка представила свій рецепт м'яса по-французьки.
Інгредієнти
- М'ясо — 500 г;
- Картопля — 500 г;
- Печериці — 350 г;
- Цибуля — 2 шт;
- Томати — 4 шт;
- Сир твердий — 200 г;
- Майонез;
- Спеції;
- Зелень.
Як приготувати м'ясо по-французьки
- Тонко наріжте м'ясо, потім відбийте і маринуйте в улюбленому маринаді.
- Відправте гриби тушкуватися з нарізаною кільцями ріпчастою цибулею.
- Застеліть форму для запікання пергаментом, на яку викладіть м'ясо з тонко нарізаною картоплею, грибами.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте страву приблизно 40 хвилин, після чого додайте нарізані томати та тертий сир з улюбленою зеленню. Смачного!
Рекомендуємо також спробувати приготувати рулети з лаваша з крабовими паличками.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні