ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт м'яса по-французьки: так смачно, що неможливо відірватися

Рецепти 15:34 - 29 липня 2024

Блогерка опублікувала покроковий рецепт із відео приготування популярної страви з м'ясом

Готуємо м'ясо по-французьки / Фото: instagram/vistovska_cooking

Готуємо м'ясо по-французьки / Фото: instagram/vistovska_cooking

Популярна кулінарна блогерка представила свій рецепт м'яса по-французьки.

Інгредієнти

  • М'ясо — 500 г;
  • Картопля — 500 г;
  • Печериці — 350 г;
  • Цибуля — 2 шт;
  • Томати — 4 шт;
  • Сир твердий — 200 г;
  • Майонез;
  • Спеції;
  • Зелень.

Як приготувати м'ясо по-французьки

  1. Тонко наріжте м'ясо, потім відбийте і маринуйте в улюбленому маринаді.
  2. Відправте гриби тушкуватися з нарізаною кільцями ріпчастою цибулею.
  3. Застеліть форму для запікання пергаментом, на яку викладіть м'ясо з тонко нарізаною картоплею, грибами.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте страву приблизно 40 хвилин, після чого додайте нарізані томати та тертий сир з улюбленою зеленню. Смачного!

Рекомендуємо також спробувати приготувати рулети з лаваша з крабовими паличками.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин