Ароматний рисовий суп з куркою та кокосовим молоком
Такого ви точно ще не куштували

Рисовий суп з куркою та кокосовим молоком/Фото: Bing
Цей ароматний рисовий суп з куркою та кокосовим молоком стане ідеальним вибором для ситного та смачного обіду. Ніжне м'ясо, м'який рис і кремові кокосові вершки створюють неперевершений смаковий ансамбль, а додавання перепелиних яєць робить суп ще більш багатим і поживним.
Інгредієнти:
- Улюблене м'ясо.
- Цибуля порей.
- Ріпчаста цибуля.
- Морква.
- 4-5 середніх картоплин.
- Сіль, перець.
- 8 перепелиних яєць.
- Пів склянки рису.
- Зелень.
- Кокосові вершки.
Приготування:
Обсмажте курку 20 хвилин при температурі 200 градусів. Цибулю порей, ріпчасту цибулю та моркву обсмажте на сухій сковорідці, потім перекладіть у каструлю. Підсоліть і варіть до готовності м'яса на малому вогні.
Вийміть цибулю з супу. Додайте порізану картоплю. Промийте рис і додайте його в суп, коли картопля майже готова. Вкладіть відварені перепелині яйця і залийте все кокосовими вершками (можна використовувати звичайні вершки або сметану). Додайте зелень, дайте супу покипіти кілька хвилин і насолоджуйтеся!
Спробуйте приготувати хачапурі із тіста філо: швидко і неймовірно смачно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!