Рулет з вафель: давно відомий, але несправедливо забутий
Покроковий рецепт приготування Рулет з вафель

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін
Давно відомий, але несправедливо забутий.
Що треба:
- вафлі квадратні - 4 листи;
- галаретка - 2 п;
Крем шоколадний:
- крекер коричневий -1 п;
- вода - 500 мл;
- какао - 50 г;
- цукор - 200 г;
Крем кокосовий:
- кокосова стружка - 100 г;
- молоко кипʼячене - 100 мл;
- цукрова пудра - 100 г;
- вершкове масло - 300 г.
Приготування:
Готуємо желе: розводимо його гарячою водою у 300 мл води (не так, як пише на упаковці), щоб було пружніше. Розливаємо у форми (лотки або ін.) і ставимо в холодильник застигати, краще на ніч.
Кокосовий крем: Нагріваємо молоко і гарячим вливаємо у кокосову стружку (я давала трошки більше ніж 100 мл, десь 120). Залишаємо набухати і холонути до кімнатної температури. Перед нанесенням на вафлі збиваємо масло з пудрою і додаємо запарену стружку, перемішуємо.
Готуємо шоколадний крем: наливаємо воду у сотейник, додаємо цукор і какао, перемішуємо і доводимо до кипіння. В цей час додаємо подрібнений крекер, перемішуємо. Швидко (гарячим) наносимо на вафлі (не мастимо 1 см до краю).
Даємо крему на вафлях трохи схолонути і викладаємо кокосовий крем. Тоді на край викладаємо смужкою желе і щільно загортаємо в рулет. Незмащений край вафель промокаємо окропом.
Рулети ставимо в холодильник, мінімум на 2 години. Нарізаємо порційно і смакуємо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!