ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вони завжди будуть актуальні: пухкі пампушки з часником

Рецепти 08:39 - 31 серпня 2024

Ідеальний варіант до борщу

Вони завжди будуть актуальні: пухкі пампушки з часником

Пампушки до борщу/Фото: Bing

Пухкі пампушки з часником – це неперевершене доповнення до борщу, яке подарує вашій трапезі особливий смаковий акцент. Їх легка, повітряна текстура і ароматна часникова заправка створюють ідеальну гармонію. Тісто для пампушок виходить м’яким і ніжним завдяки простому рецепту з дріжджами, молоком та олією. Після випікання, гарячі пампушки змащують часниковою сумішшю з кропом, яка надає їм неповторного аромату і пікантності. Це ідеальний варіант для святкового обіду або затишної вечері.

Інгредієнти для пампушок:

  • 30 г живих дріжджів.
  • 250 мл молока.
  • 450 г борошна.
  • 1 ч.л. солі.
  • 1 ст.л. цукру.
  • 1 яйце.
  • 3 ст.л. олії.

Для заправки:

  • 4 зубчики часнику.
  • 1 пучок кропу.
  • 1 ст.л. олії.
  • 50 мл води.
  • дрібка солі.

Приготування:

  • Розтираємо дріжджі з цукром, додаємо тепле молоко і залишаємо на 10 хвилин. Додаємо яйце, сіль, 3 ст.л. борошна, перемішуємо, вливаємо олію та поступово всипаємо борошно. Замішуємо тісто та залишаємо його під рушником у теплому місці на 1 годину.
  • Розділяємо тісто на 2 частини, одну з них розкачуємо в ковбаску і ділимо на 8 частин. Кожна частинка повинна важити приблизно 50 г.
  • Форму для випікання змащуємо олією. З тіста формуємо кульки, розкладаємо їх у формі на відстані 1 см одна від одної, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
  • Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
  • Для заправки дрібно нарізаємо кріп, видавлюємо часник, додаємо олію, воду та сіль. Ще гарячі пампушки змащуємо цією ароматною сумішшю і насолоджуємось!

Спробуйте цей рецепт класичного хот-дога.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин