ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо осінні страви: галета з гарбузом та моцареллою

Рецепти 12:08 - 01 вересня 2024

Ця галета поєднує в собі усі аромати осені і стане справжнім хітом на вашому столі

Готуємо осінні страви: галета з гарбузом та моцареллою

Галета з гарбузом і моцарелою /Фото: BIng

Ця осіння галета – ідеальне поєднання солодкого гарбуза, ніжної моцарели та хрусткого тіста. Вона стане чудовим доповненням до осіннього обіду чи вечері. Особливо якщо ви любите смачні і ситні випічки, цей рецепт вас не розчарує.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна.
  • 80 г холодного масла.
  • 1 ч.л. солі.
  • 1 ч.л. цукру.
  • 1 жовток.
  • 100 г і м'який сир.

Для начинки:

  • 200 г гарбуза.
  • Цибуля-порей.
  • 100 г моцарели.
  • 50 г творожного сиру.
  • 1 ч.л. оливкової олії.
  • Італійські приправи.
  • Дрібка солі.
  • Зелень для прикраси (тим'ян або інша на ваш смак).

Спосіб приготування:

  1. Приготування тіста. Змішайте просіяне борошно з сіллю і цукром. Додайте холодне масло і перетирайте суміш пальцями до утворення дрібних шматочків. Вмішайте жовток і м'який сир, замісіть тісто. Накрийте плівкою і помістіть у холодильник на 1 годину.
  2. Приготування начинки: Наріжте гарбуз і обсмажте його до напівготовності на сковороді.
  3. Формування галети. Розкачайте тісто в круг завтовшки 3-5 мм і діаметром 30 см. Змастіть середину м'яким сиром, розкладіть гарбуз і моцарелу. Посоліть, додайте італійські приправи і краплю оливкової олії. Складіть бортики тіста зверху начинки. Змастіть бортики яйцем і посипте кунжутом або насінням (за бажанням).
  4. Випікання. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 30-35 хвилин, поки тісто не стане золотистим і хрустким.

Спробуйте приготувати грибні кошики з курячим фаршем і сирною начинкою.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин