Паста з фрикадельками та томатом: гарно на вигляд та смачно
Страва підходить на роль романтичної вечері

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Пасту люблять майже всі, а з таким додатком як соковиті фрикадельки і взагалі ніхто не зможе відмовитися. Готуйте сміло, страву з’їдять вщент.
Що треба:
- фарш - 400 г.
- цибуля - 1/2 шт.
- часник - 2 зубчики
- яйце - 1 шт.
- сіль, перець за смаком
Для соусу:
- цибуля - 1 шт.
- часник - 2 зубчики
- томатна паста - 1 ст. л.
- томати у власному соку - 600 г.
- базилік сушений - 1/2 ч. л.
- бальзамічний оцет - 1/2 ч. л.
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Додайте до фаршу цибулю, часник, яйце, сіль і перець. Все добре перемішайте. Виліпіть фрикадельки, накрийте їх плівкою і приберіть в холодильник на пів години.
Виберіть велику сковороду та поставте її на середній вогонь. Влийте в неї трохи оливкової олії. Додайте цибулю та смажте її 5 хвилин. Далі додайте часник і смажте ще хвилину. Додайте томатну пасту й тушкуйте ще 2 хвилини. В останню чергу додайте помідори у власному соку, бальзамічний оцет, базилік, сіль і перець. Тушкуйте 10 хвилин.
Окремо обсмажте фрикадельки на середньому вогні з усіх боків. Перекладіть у соус та тушкуйте 10 хвилин, часто перевертаючи. Подавайте зі спагеті.
Раніше ми писали, як приготувати баклажанові чипси.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!