ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Напрочуд простий рецепт курки під часниковим соусом

Рецепти 15:32 - 09 вересня 2024

Подайте цю курку з часниковим соусом разом із гарніром, який добре вбиратиме смачний часниковий соус

Курка під часниковим соусом / Фото: simplyrecipes.com

Курка під часниковим соусом / Фото: simplyrecipes.com

Цей рецепт надзвичайно простий у приготуванні та вимагає лише п’яти інгредієнтів (крім олії, солі та перцю). Якщо у вас є лимон, я рекомендую додати трохи соку наприкінці, щоб збалансувати насичений смак курки.

Якщо ви не хочете витрачати час на нарізання або відбивання курки, залиште її цілою; просто збільшіть час приготування на 3-4 хвилини з кожного боку.

Інгредієнти

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 6 столових ложок несолоного вершкового масла
  • 4 курячі відбивні
  • 1 чайна ложка кошерної солі, плюс додатково на смак
  • 1/2 чайної ложки свіжозмеленого чорного перцю
  • 4 великі зубчики часнику, подрібнені
  • 1/4 чашки свіжого листя петрушки та ніжних стебел
  • 1/4 чашки дрібно натертого пармезану
  • 1 лимон, нарізаний часточками (за бажанням)

Рецепт

  1. Нагрійте олію та 2 столові ложки вершкового масла на великій сковорідці на середньому вогні. Промокніть курку насухо та приправте з усіх боків 1 чайною ложкою солі та 1/2 чайної ложки перцю.
  2. Додайте курку на сковороду і готуйте до золотистого кольору з обох боків, поки температура в найтовстішій частині не досягне 180°, близько 3 хвилин з кожного боку. Зніміть сковорідку з вогню та перекладіть курку на тарілку; відкладіть.
  3. Після зняття сковороди з вогню додайте решту вершкового масла та перемішайте до розтоплення. Додайте часник і смажте до появи аромату, приблизно 1 хвилину.
  4. Поверніть сковорідку на середній вогонь і покладіть курку назад разом із соками. Додайте половину петрушки та перемішайте, щоб покрити соусом; приправте сіллю та перцем на смак.

Подавайте курку з часниковими булочками, посипавши зверху пармезаном і залишком петрушки. Лимонні часточки можна подати окремо для вичавлювання за бажанням. Залишки курки можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 4 днів.

Раніше ми розповідали, як приготувати капрезе з пастою і насолоджуємося неймовірним смаком.

Джерело: simplyrecipes.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин