ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Бургер з рваною свининою і соусом барбекю вдома. Швидко і смачно

Рецепти 07:43 - 13 вересня 2024

Відеорецепт смачного бургера

Бургер з рваною свининою і соусом барбекю

Бургер з рваною свининою і соусом барбекю / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Цей варіант бургера вразить смаком навіть найвибагливіших цінителів фастфуду. Приготуємо вдома за допомогою відеорецепту від фудблогерки Іриски Дімітрової.

Рвана свинина:

  • 1 кг свинячого ошийка
  • 3 ст л діжонської гірчиці
  • сіль, спеції (перець, сушений часник, копчена паприка по 1 ч л)
  • 2 ст л соуса BBQ

Бургер:

  • булочки для бургера
  • соус BBQ "Руна"
  • айсберг
  • маринований огірок
  • свіжий помідор
  • рвана свинина
  • червона цибуля

Приготування:

  1. Свинячий ошийок з усіх сторін змащуємо діжонською гірчицею "Руна". Зверху посипаємо сіллю та сумішшю спецій, натираємо руками і залишаємо в холодильнику на кілька годин.
  2. Перекладаємо мʼясо у форму для запікання, накриваємо пергаментом і подвійним шаром фольги. Запікаємо при температурі 140 ° 3 — 3,5 години.
  3. Змащуємо свинину зверху соусом барбекю "Руна" і без фольги запікаємо ще 20 хвилин при температурі 180 °.
  4. Розбираємо мʼясо на волокна за допомогою двох виделок або руками.
  5. Таку свинину можна подавати як окрему страву з будь-яким гарніром.
  6. Збираємо бургер. Булочку для бургера розрізаємо на 2 частини і підігріваємо на сковорідці до золотистої скоринки.
  7. Обидві половинки булочки змащуємо соусом барбекю, викладаємо айсберг, маринований огірок, рвану свинину, поливаємо соусом барбекю і зверху викладаємо помідор і червону цибулю. Накриваємо другою половинкою булочки і трішки притискаємо.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом смажених пельменів з вершково-соєвим соусом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин