Бургер з рваною свининою і соусом барбекю вдома. Швидко і смачно
Відеорецепт смачного бургера

Бургер з рваною свининою і соусом барбекю / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Цей варіант бургера вразить смаком навіть найвибагливіших цінителів фастфуду. Приготуємо вдома за допомогою відеорецепту від фудблогерки Іриски Дімітрової.
Рвана свинина:
- 1 кг свинячого ошийка
- 3 ст л діжонської гірчиці
- сіль, спеції (перець, сушений часник, копчена паприка по 1 ч л)
- 2 ст л соуса BBQ
Бургер:
- булочки для бургера
- соус BBQ "Руна"
- айсберг
- маринований огірок
- свіжий помідор
- рвана свинина
- червона цибуля
Приготування:
- Свинячий ошийок з усіх сторін змащуємо діжонською гірчицею "Руна". Зверху посипаємо сіллю та сумішшю спецій, натираємо руками і залишаємо в холодильнику на кілька годин.
- Перекладаємо мʼясо у форму для запікання, накриваємо пергаментом і подвійним шаром фольги. Запікаємо при температурі 140 ° 3 — 3,5 години.
- Змащуємо свинину зверху соусом барбекю "Руна" і без фольги запікаємо ще 20 хвилин при температурі 180 °.
- Розбираємо мʼясо на волокна за допомогою двох виделок або руками.
- Таку свинину можна подавати як окрему страву з будь-яким гарніром.
- Збираємо бургер. Булочку для бургера розрізаємо на 2 частини і підігріваємо на сковорідці до золотистої скоринки.
- Обидві половинки булочки змащуємо соусом барбекю, викладаємо айсберг, маринований огірок, рвану свинину, поливаємо соусом барбекю і зверху викладаємо помідор і червону цибулю. Накриваємо другою половинкою булочки і трішки притискаємо.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом смажених пельменів з вершково-соєвим соусом.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні