ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжні бріош-булочки: ідеальна основа для бургерів

Рецепти 20:25 - 06 жовтня 2024

Вони залишаються м'якими протягом довгого часу

Ніжні бріош-булочки: ідеальна основа для бургерів

Бріош-булочки/Фото: Bing

Булочки бріош — це ідеальне доповнення до будь-якого сендвіча. Їхня ніжна текстура і легкий молочний смак роблять їх особливо приємними на смак. Завдяки дріжджовому тісту, булочки виходять повітряними й ароматними, з легким золотистим відтінком після випікання.

Для 8 великих булочок знадобляться:

  • тепле молоко - 120 г;
  • тепла вода - 120 г;
  • 7 г сухих дріжджів;
  • 500 г борошна;
  • 1 яйце;
  • ½ ч.л. солі;
  • 3 ст.л. цукру;
  • 40 г вершкового масла кімнатної температури;
  • кунжут і насіння чіа для посипання;
  • жовток + 20 мл молока для змащування.

Приготування:

  1. Опара: змішуємо тепле молоко, воду, 1 ст.л. цукру, пів склянки борошна і дріжджі. Накриваємо і залишаємо на 15-20 хвилин.
  2. Додаємо яйце, цукор, сіль, просіяне борошно й олію. Замішуємо липке тісто і залишаємо його на годину в теплому місці.
  3. Формуємо 8 кульок, ретельно підгинаючи краї. Викладаємо їх на деко з пергаментом і даємо постояти 20 хвилин. Змащуємо жовтком із молоком, посипаємо кунжутом і чіа, випікаємо 25-30 хвилин за 180°C.

Спробуйте приготувати неймовірну піцу в рулеті.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин