Вічна класика: рецепт млинців з ікрою кети
Неймовірне поєднання

Вічна класика: рецепт млинців з ікрою кети / Фото: Pixabay
Побалуйте себе смачним сніданком
Вам знадобиться:
- 2 яйця
- 2 столові ложки майонезу
- 3 столові ложки рослинної олії
- дрібка солі
- 2 столові ложки цукру
- 125 г борошна
- 310 мл молока
А також:
- вершковий сир
- свіжий огірок
- ікра кети
Приготування:
- У мисці збийте яйця з цукром. Додайте молоко, потім всипте борошно і ретельно перемішайте. Додайте сіль, майонез і рослинну олію, знову добре перемішайте. Залиште тісто на 15 хвилин, щоб воно відпочило.
- Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям. Налийте на сковорідку порцію тіста та розподіліть його рівномірно, щоб утворився тонкий млинець. Смажте з обох сторін до золотистого кольору. Повторіть з усім тістом.
- Коли млинці будуть готові, візьміть один млинець, змастіть його вершковим сиром, додайте порізаний огірок і ложку ікри.
- Загорніть млинець в рулетик, зріжте краї та розріжте навпіл. Повторіть це з усіма млинцями та начинкою.
Нещодавно ми ділилися рецептом салату з буряка.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні