ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковиті медальйони за 10 хвилин: рецепт на всі випадки життя

Рецепти 08:21 - 13 жовтня 2024

Їсти ці медальйони можна з овочами чи з будь-яким гарніром

Соковиті медальйони за 10 хвилин: рецепт на всі випадки життя

Соковиті медальйони/Фото: Bing

Телячі медальйони – це смачна і швидка в приготуванні страва, яка підходить для особливих випадків або просто смачного домашнього обіду. Ніжне м'ясо, просочене ароматами розмарину та часнику, зберігає свою соковитість завдяки обсмажуванню на вершковому маслі. Всього 10 хвилин на сковорідці, і ви отримаєте вишукану страву, яка точно вразить ваші смакові рецептори.

Інгредієнти:

  • 700-800 г якісної телятини (у мене була на кістці);
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 30 г вершкового масла;
  • 4 зубчики часнику;
  • 2 гілочки розмарину;
  • сіль, перець за смаком/

Як готувати:

  • Спершу добре промиваємо м'ясо, приправляємо сіллю та перцем, після чого відправляємо в холодильник на годину для маринування;
  • Нарізаємо телятину на шматки товщиною 2,5 см;
  • На розігрітій сковорідці обсмажуємо м'ясо на рослинній олії, додаємо вершкове масло, розмарин і часник, смажимо по 5 хвилин з кожного боку;
  • Після перевертання щедро поливаємо м'ясо маслом зі сковорідки для насиченого смаку.

Спробуйте також приготувати легкий гречаний суп.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин