Рецепт полуничного пирога з крихтою: поєднуємо смачне з корисним
Приготування зовсім не складне, що робить його доступним для будь-якого рівня кулінарного досвіду

Полуничний пиріг з крихтою / Фото: Freepik
Цей полуничний пиріг з крихтою — ідеальний десерт для літнього дня або святкової трапези.
Поєднання ніжного бісквіта, солодкої полуничної начинки та хрусткої крихти зверху робить цей пиріг справжньою насолодою для любителів фруктових десертів.
Полуничні шматочки зверху додають свіжості й роблять його ще більш апетитним на вигляд. Це чудовий вибір, щоб порадувати своїх рідних і гостей.
А його приготування зовсім не складне, що робить його доступним для будь-якого рівня кулінарного досвіду.
Інгредієнти
- 200 г борошна
- 100 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 1 яйце
- 200 г полуниці
- 1 ч. л. розпушувача
- 50 г вівсяних пластівців
- Дрібка солі
Кроки
- Розігрійте духовку до 180°C.
- Змішайте борошно, цукор, розпушувач та сіль.
- Додайте вершкове масло і перетріть до стану крихти.
- В окремій мисці збийте яйце та додайте до суміші.
- Викладіть половину тіста в форму для випічки.
- Полуницю наріжте скибочками та викладіть на тісто.
- Зверху розподіліть решту тіста у вигляді крихти.
- Випікайте 30-35 хвилин до золотистого кольору.
Також збережіть рецепт картоплі з тефтелями та зеленим луком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!