ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжний хліб-булочка з часниковою заливкою та моцарелою

Рецепти 19:35 - 20 жовтня 2024

Така випічка може стати чудовим доповненням до першої страви

Ніжний хліб-булочка з часниковою заливкою та моцарелою

Ніжний хліб-булочка з часниковою заливкою та моцарелою/ Фото: Bing

Цей хліб з легким молочним ароматом і ніжною моцарелою просто божественний!

Інгредієнти для тіста:

  • 400 г борошна.
  • 160 мл теплого молока.
  • 50 г м'якого вершкового масла.
  • 2 яйця.
  • 1 ст. л. цукру.
  • 2 ч. л. сухих дріжджів.
  • 1 ч. л. солі.

Для заливки:

  • 2 ст. л. збитого яйця.
  • 15 г м'якого вершкового масла.
  • 2 зубчики часнику.
  • 2 ч. л. майонезу.
  • 1/2 ч. л. цукру.
  • 2 ст. л. дрібно нарізаної цибулі.
  • Сир моцарела за смаком.

Приготування

  • Збийте яйце
  • Відкладіть 2 ст. ложки збитих яєць у окрему мисочку (для заливки). До решти яєць додайте цукор, дріжджі, тепле молоко, сіль і борошно.
  • Ретельно вимісіть тісто, поступово додаючи масло, і замішуйте 5 хвилин, поки тісто не стане гладким і еластичним.
  • Сформуйте з тіста кулю, викладіть на пергамент і трохи придавлюйте.
  • Дайте тісту піднятися в духовці при 30 градусах протягом 1 години.
  • Для заливки змішайте відкладені яйця, майонез, цукор, нарізану цибулю, часник і масло.
  • Через годину дістаньте тісто з духовки, придавіть його, сформуйте круглу булочку.
  • Гострим ножем зробіть розрізи у вигляді решітки, не доходячи до країв.
    Змастіть верх заливкою і вставте шматочки моцарели в розрізи.
  • Випікайте булочку в духовці при 190 градусах до золотистої скоринки.

Спробуйте приготувати солодкий жульєн з морозивом та тістом філо.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин