Пляцок "Переплетений": неймовірно смачно та красиво
Порадуйте рідних надзвичайно смачним десертом

Пляцок "Переплетений"/Фото: скрін
Спробуйте приготувати цей неймовірний пляцок за рецептом фудблогерки diali_cooking. До того ж готується він не так складно, як може здатися на перший погляд.
Інгредієнти:
Для шоколадного тіста
- борошно 450 г.
- какао 60 г.
- розпушувач 10 г.
- яйця 6 шт.
- олія 150 мл.
- молоко 150 мл.
- цукор 100 г.
Просто все обʼєднуємо та змішуємо міксером до однорідної маси.
Сирна маса:
- кисломолочний сир 600 г
- цукор 80 г
- яйця 3 шт.
- пудинг ванільний або крохмаль 60 г.
Все збиваємо блендером до однорідної маси.
Кокосова начинка:
- кокосова стружка 200 г.
- молоко 350 мл.
- яйце 1 шт.
Кокосову стружку заливаємо киплячим молоком і залишаємо заварювати до кімнатної температури.
Потім додаємо яйце і перемішуємо.
Макова начинка:
- або одразу готова макова маса 500 грам, або ж попередньо заварений мак
Крем:
- вершкове масло 300 г
- згущене варене молоко 1 б.
- Додатково ще подрібнені горіхи.
У застелене деко викладаємо половину тіста, у шаховому порядку половину сирної, макової та кокосової маси.
По сирному шару посипаємо горішки.
Випікаємо при 180 градусів приблизно 30 хв.
Таких буде два коржі, і охолоджуємо.
Для крему збиваємо мʼяке масло зі згущеним молоком та перемащуємо пляцок.
Прикрашаємо і ставимо настоятись на декілька годин в холодильнику, ну а потім смакуємо.
Картопляний гратен з беконом: рецепт класичної французької страви.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!