ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пляцок "Переплетений": неймовірно смачно та красиво

Рецепти 16:50 - 21 жовтня 2024

Порадуйте рідних надзвичайно смачним десертом

Пляцок "Переплетений": неймовірно смачно та красиво

Пляцок "Переплетений"/Фото: скрін

Спробуйте приготувати цей неймовірний пляцок за рецептом фудблогерки diali_cooking. До того ж готується він не так складно, як може здатися на перший погляд.

Інгредієнти:

Для шоколадного тіста

  • борошно 450 г.
  • какао 60 г.
  • розпушувач 10 г.
  • яйця 6 шт.
  • олія 150 мл.
  • молоко 150 мл.
  • цукор 100 г.

Просто все обʼєднуємо та змішуємо міксером до однорідної маси.

Сирна маса:

  • кисломолочний сир 600 г
  • цукор 80 г
  • яйця 3 шт.
  • пудинг ванільний або крохмаль 60 г.

Все збиваємо блендером до однорідної маси.

Кокосова начинка:

  • кокосова стружка 200 г.
  • молоко 350 мл.
  • яйце 1 шт.

Кокосову стружку заливаємо киплячим молоком і залишаємо заварювати до кімнатної температури.

Потім додаємо яйце і перемішуємо.

Макова начинка:

  • або одразу готова макова маса 500 грам, або ж попередньо заварений мак

Крем:

  • вершкове масло 300 г
  • згущене варене молоко 1 б.
  • Додатково ще подрібнені горіхи.

У застелене деко викладаємо половину тіста, у шаховому порядку половину сирної, макової та кокосової маси.

По сирному шару посипаємо горішки.

Випікаємо при 180 градусів приблизно 30 хв.

Таких буде два коржі, і охолоджуємо.

Для крему збиваємо мʼяке масло зі згущеним молоком та перемащуємо пляцок.

Прикрашаємо і ставимо настоятись на декілька годин в холодильнику, ну а потім смакуємо.

Картопляний гратен з беконом: рецепт класичної французької страви.

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин