Картопля з беконом: як приготувати смачну вечерю
Ця страва сподобається кожному

Фото: Рinterest/Автор: Cuisine et Vins de France
Якщо ви не вирішили, що хочете приготувати на вечерю, то вам слід звернути увагу на цей рецепт картоплі з беконом. Для приготування цієї страви вам не потрібно довго стояти біля плити.
Інгредієнти:
- Картопля - 7 шт;
- Бекон - 200 г;
- Часник - 4 зубчика;
- Рослинна олія - 50-100 г;
- Сіль, прованські трави за смаком.
Приготування:
Крок 1. Картоплю треба ретельно помити та висушити. Потім зробіть горизонтальні надрізи.
Крок 2. Подрібніть часник і змішайте з маслом і спеціями.
Крок 3. Отриманою сумішшю потрібно змастити картоплю.
Крок 4. Наріжте бекон і вставте в розрізи картоплі.
Крок 5. Картоплю покладіть в ємність для запікання. Потім накрийте фольгою та випікайте при 180 градусах до готовності.
Картопля з беконом готовий! Смачного!
Раніше ми поділилися класичним рецептом тирамісу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!