Рецепт для дорослих: як приготувати шампанське з кавуна
Здивуйте напоєм своїх близьких і друзів

Фото: Рexels
Останні дні літа хочеться провести в компанії близьких людей. А щоб скрасити вечір і здивувати друзів рекомендуємо скористатися дорослим рецептом і приготувати шампанське з кавуна.
Для приготування вам знадобитися:
- Кавун - 1 шт;
- Чайний гриб - 1/4 склянки;
- Корінь імбиру - 1 см;
- Вода - 3 -4 склянки;
- Сік лимона - 50 мл;
- Морська сіль - 1 щіпка;
- Листя м'яти.
Приготування:
Крок 1. Вичавіть з кавуна сік і перелийте у літрову банку.
Крок 2. До соку кавуна додайте чайний гриб, сік лимона, морську сіль, корінь імбиру та листя м'яти. Потім банку накрийте серветкою або марлею.
Крок 3. Для ферментації залиште майбутнє шампанське на 2 -3 дня. Щоб наситити напій киснем, його потрібно помішувати кілька разів на день.
Крок 4. Як тільки з'являться гази та кислуватий смак - відфільтруйте напій.
Не варто забувати, що такі напої зберігаються в холодильнику до 3-х днів.
Раніше ми поділилися покроковим рецептом баварського салату.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!