Тефтелі з гречкою, приготовані в сметанному соусі
Максимум смаку в кожному шматочку

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний😋
Ці тефтелі дуже соковиті та ніжні на смак. Вони сподобаються і дорослим, і дітям. Добре смакують і на наступний день. Гречка, приготована разом з ними, набирається смаку та аромату та стає надзвичайною.
Що треба:
- фарш - 500 г.
- цибуля - 1 шт.
- сіль, спеції за смаком та віком дитини
- гречка - 200 г.
Для соусу:
- сметана - 250 г.
- зелень
- сіль, сухий часник, паприка за смаком
- вода - 50 мл.
Приготування:
Додайте у фарш подрібнену цибулю.Промийте гречану крупу і рівномірно висипте у форму, посоліть і залийте водою приблизно на 1 см. вище крупи.
Сформуйте тюфтельки з фаршу і зверху викладіть на гречку. Накрийте фольгою і покладіть в духовку за 180 градусів на 20 хвилин. Готуйте, поки вода не випарується.
Дістаньте страву з духовки, зверху полийте соусом і вже без фольги знову покладіть в духовку ще на 20 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати скумбрію в гірчичному соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!