Смачніше не придумаєш: супервологий пиріг із грушами
Рецепт неймовірного манника з грушами

Манник з грушами/Фото: istockphoto
Пропонуємо вам рецепт ідеальної осінньої випічки, з якою впорається будь-яка господиня. Манник із грушами готується легко і швидко, а на смак виходить дивовижно смачним.
Інгредієнти:
- 230 г манної крупи
- 250 мл кефіру
- 60 г вершкового масла
- 140 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 2 яйця
- 1,5 ч. л розпушувача
- 2 груші
Манну крупу залийте кефіром і залиште набухати на 30 хвилин.
Окремо збийте яйця з цукром і ванільним цукром до пишної маси.
Додайте до яєць підготовлену манну крупу, влийте розтоплене вершкове масло і розпушувач. Усе акуратно перемішайте.
Одну грушу натріть на крупній тертці, другу наріжте слайсами.
Натерту грушу додайте в тісто, перемішайте.
Форму застеліть пергаментом, вилийте туди тісто. Нарізану грушу викладіть на тісто.
Випікайте манник за температури 180 градусів одну годину.
Прикрасьте на свій смак. Смачного!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!