Бомбічний рецепт смачної вечері: куряче філе під шубкою
Рецепт ситної страви на всі випадки життя

Куряче філе під шубкою/Фото: istockphoto
Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування курячого філе, яке можна подати, як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл. Чудова страва, яка урізноманітнює ваше меню, до того ж виходить дуже ситною.
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- 1 помідор
- 1 відварене куряче яйце
- 100-125 г твердого сиру
- 1 ст. л сметани або йогурту
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець, зелень
- рослинна олія для філе
Куряче філе розріжте вздовж на дві частини, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
Відправте м'ясо у форму для запікання, змастіть олією, посипте спеціями.
Натріть відварене круто яйце, наріжте помідор на дрібні кубики, нарубайте зелень.
Пересипте підготовлені інгредієнти в загальну миску, додайте натертий твердий сир (1/3 від загальної кількості), подрібнений зубчик часнику.
Заправте все сметаною або йогуртом, посоліть, поперчіть і перемішайте.
Приготовану шубку відправляємо на філе і запікаємо за температури 180 градусів 30 хвилин.
Тепер посипте сиром, що залишився, і запікайте ще 10 хвилин.
Ніжна та соковита: куряча печінка, запечена зі сливами та цибулею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!