Ідеальний поживний перекус: салат з курячою печінкою
Покроковий рецепт смачного салату

Салат з курячою печінкою / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Цей салат дуже смачний і поживний, а готується досить швидко. Він стане ідеальним перекусом, або ж доповнить святкове меню.
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 2-3 солоних огірка
- 1-2 ст л борошна
- олія
- сіль, перець
- майонез/ сметана+гірчиця
Приготування:
- Курячу печінку добре миємо, очищуємо від зайвого, обвалюємо у борошні і обсмажуємо на розігрітій олії сковороді з обох сторін по декілька хвилин до золотистої скоринки. Готову печінку посипаємо сіллю і перцем, охолоджуємо і нарізаємо соломкою.
- Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до прозорості на невеликій кількості олії, додаємо натерту моркву і обсмажуємо все разом до золотистого кольору.
- Яйця збиваємо з сіллю, смажимо з них 2 яєчних млинця і нарізаємо соломкою.
- Солоні огірки нарізаємо соломкою.
- Всі інгредієнти перекладаємо в миску посипаємо сіллю і перцем за смаком, заправляємо майонезом або сметаною з гірчицею.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом торта "Карпатка": десерт, що підкорює серця і смакові рецептори!
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні