Це щось неймовірне: цибулеві голубці від Ектора Хіменеса-Браво
Такий варіант голубців ви ще не куштували

Цибулеві голубці / Фото: Instagram Ектора Хіменеса-Браво
В різних регіонах голубці готують по-різному. Хтось загортає в капусту, хтось в виноградне листя, а хтось в цибулю. Варіант з цибулевою обгорткою можна спробувати завдяки рецепту Ектора Хіменеса-Браво.
Інгредієнти:
- Цибуля - 2 шт;
- Морква - 2 шт;
- Часник - 3 зубці;
- Фарш - 500 г;
- Рисова крупа - 1 чашка;
- Гранатовий сік - ¼ чашки;
- Свіжа м’ята;
- Сік ½ лимону;
- Томатне пюре - 2 ст.л;
- Кедрові горіхи - 40 г;
- Сіль - на смак.
Для соусу:
- Вода, в якій варилась цибуля - 2,5 склянки;
- Томатне пюре - 2 ст.л;
- Гранатовий сік - ¼ чашки;
- Силан - 2 л;
- Сіль - 2 ст.л.
Спосіб приготування:
- Цибулю очистити, розрізати з одного боку до центру і варити в підсоленій воді близько 20 хв.
- Цибулю дістати, а воду зберегти для приготування соусу.
- На сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажити цибулю до золотистості, додати моркву, часник і смажити 3 хв, помішуючи.
- Додати фарш і обсмажити, поки мʼясо не змінить колір.
- Додати сік гранату, помідорне пюре, нарізану мʼяту й обсмажити. Зробити начинку, додавши до засмажки рис.
- З цибулі зцідити воду, яка залишилась та відокремити кожен шар.
- Сформувати голубці, скласти в широкий низький горщик, застелений пергаментом, близько один до одного.
- В каструлі змішати гранат, силан, сіль і томатне пюре, додати воду, в якій ми варили цибулю, довести до кипіння і залити соус в каструлю з цибулею.
- Накрити пергаментом та фольгою і відправити в духовку, розігріту до 180° на 2 години.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату з тунцем, що не залишиться непоміченим на святковому столі.
Джерело:
Ектор Хіменес-Браво
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні