ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Це щось неймовірне: цибулеві голубці від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепти 10:56 - 03 листопада 2024

Такий варіант голубців ви ще не куштували

Цибулеві голубці

Цибулеві голубці / Фото: Instagram Ектора Хіменеса-Браво

В різних регіонах голубці готують по-різному. Хтось загортає в капусту, хтось в виноградне листя, а хтось в цибулю. Варіант з цибулевою обгорткою можна спробувати завдяки рецепту Ектора Хіменеса-Браво.

Інгредієнти:

  • Цибуля - 2 шт;
  • Морква - 2 шт;
  • Часник - 3 зубці;
  • Фарш - 500 г;
  • Рисова крупа - 1 чашка;
  • Гранатовий сік - ¼ чашки;
  • Свіжа м’ята;
  • Сік ½ лимону;
  • Томатне пюре - 2 ст.л;
  • Кедрові горіхи - 40 г;
  • Сіль - на смак.

Для соусу:

  • Вода, в якій варилась цибуля - 2,5 склянки;
  • Томатне пюре - 2 ст.л;
  • Гранатовий сік - ¼ чашки;
  • Силан - 2 л;
  • Сіль - 2 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю очистити, розрізати з одного боку до центру і варити в підсоленій воді близько 20 хв.
  2. Цибулю дістати, а воду зберегти для приготування соусу.
  3. На сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажити цибулю до золотистості, додати моркву, часник і смажити 3 хв, помішуючи.
  4. Додати фарш і обсмажити, поки мʼясо не змінить колір.
  5. Додати сік гранату, помідорне пюре, нарізану мʼяту й обсмажити. Зробити начинку, додавши до засмажки рис.
  6. З цибулі зцідити воду, яка залишилась та відокремити кожен шар.
  7. Сформувати голубці, скласти в широкий низький горщик, застелений пергаментом, близько один до одного.
  8. В каструлі змішати гранат, силан, сіль і томатне пюре, додати воду, в якій ми варили цибулю, довести до кипіння і залити соус в каструлю з цибулею.
  9. Накрити пергаментом та фольгою і відправити в духовку, розігріту до 180° на 2 години.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом салату з тунцем, що не залишиться непоміченим на святковому столі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин